Nissan 350Z Turbo kit

Nissan 350Z Turbo kit

Zanima me sta mislite o ovako jeftinom turbo kitu,da li se ipak radi o nekom kineskom sranju?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-350Z-T3T4-Turbo-Charger-Kit-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cb2a10159QQitemZ260694933849QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

BlackPrince86 je napisao(la):
Zanima me sta mislite o ovako jeftinom turbo kitu,da li se ipak radi o nekom kineskom sranju?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-350Z-T3T4-Turbo-Charger-Kit-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cb2a10159QQitemZ260694933849QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Pa da je svaki dio po marku kostalo bi vise, bilo je na forumu price oko tih "kitov-a"

Član
jesi vidio da je shhiping US $324.00

Obavezno uradis reparaciju turbo i imas jeftin turbo kit :)

Član
Ne kontam to za reparaciju?Imam poznanike koji stalno nesto uvoze iz stejtsa,tako da bi imo besplatnu dostavu.
kako ti ga dovuku bas me interesuje.. s'obzirom da je prtljag sad ogranicen na jedan kofer on nema mjesta ni za svoje stvari a ne za ovoliki turbo kit ;)

zato sto kineske turbine dodju bez balansa i veoma brzo nastradaju.
c/p from Projekat Black Nissan 200sx sa foruma

Mrva je napisao(la):
Ne kontam to za reparaciju?Imam poznanike koji stalno nesto uvoze iz stejtsa,tako da bi imo besplatnu dostavu.
kako ti ga dovuku bas me interesuje.. s'obzirom da je prtljag sad ogranicen na jedan kofer on nema mjesta ni za svoje stvari a ne za ovoliki turbo kit ;)

zato sto kineske turbine dodju bez balansa i veoma brzo nastradaju.
c/p from Projekat Black Nissan 200sx sa foruma
Kad uvozis auto iz USA mozes natrpat u njega sto god moze stat :icon_smile: ima jedan tip uvezo auto,u njemu 5-6 motornih pila natovario :lol:

Član
Kad uvozis auto iz USA mozes natrpat u njega sto god moze stat :icon_smile: ima jedan tip uvezo auto,u njemu 5-6 motornih pila natovario :lol:
E to je vec nesto, izvini ;)

Član
Kupio sam ga konacno i ispunio dugogodisnju zelju :icon_smile: u subotu idem po njega pa cu ga prezentovat u garazi ;)

U Čačak kad budeš dolazio, obavezno sa nissanom :icon_smile:

dellas je napisao(la):
Kupio sam ga konacno i ispunio dugogodisnju zelju :icon_smile: u subotu idem po njega pa cu ga prezentovat u garazi ;)

U Čačak kad budeš dolazio, obavezno sa nissanom :icon_smile:
Vazi brate,mada je plan bio na motorima drugar i ja da skoknemo na Guchu :icon_smile: al posto svi znamo kako zna bit veselo tamo,i kako se moze fino popit,mozda mi je sigurnije na 4 tocka :lol:

Član
čestitam :D odlično autoooo, imao priliku voziti jednog sa 350ks, ludilo je auto, kako ide i kakav zvuk ima...

eh sad što se tiče tih turbo-kit-ova... hmmm ja na takvom autu nebih ništa puno dirao... (nedaj boze kakvog većeg belaja napravit xD )

Hvala.Auto ima kompletan izduv i navodno je cipovan,prethodni vlasnik tvrdi da ima 330 ks,u sta ja ne vjerujem dok grafikon ne pokaze,al provjerit ce mo to aBd.Kad sam ga probao,prije nego smo napravili ugovor,bilo je mokro,potpisivo je u trecoj,tako da nisam mogo osjetit punu snagu :icon_smile:

Član
Mozda i set kvacila zreo za mjenjanje :)
Ako je ona verzija od 300 ili cak bolje 313KS, samo cipom mozes ostvarit toliku snagu bar prema SM Chiptutnigu, jos ako ima odradjen izduv, onda vjerovatno ima toliko. Al' svejedno ga odvezi na valjke ako bas hoces da znas tacno :)

Nek je sasrecom...