Nike AirMax - Banja Luka

Nike AirMax - Banja Luka

Član
Eh ovako, imam jednu strašnu molbu s obzirom da u skorijem periodu planiram uzeti tene od jednog prodavača sa pika koji ima besprijekorno povjerenje na toj stranici te ima jako mnogo transakcija.

Radi se o sljedećem prodavaču na tom portalu :

http://www.pik.ba/profil/Bojan96/

On naime ima jako mnogo tene - air max te ima sljedeći link gdje možete pogledati tene itd itd :

http://www.facebook.com/airmax.banjaluka

Jasno i glasno je naveo da je sve original te sam se odlučio probati. Povoljno mi prodaje tene s dostavom na kućnu adresu, još nismo razmijenili kontakte jer me zanima neko vaše iskustvo.

Dakle da li je bilo ko od članova foruma obavljao transakcije s ovom osobom te kakva su zadovoljstva, da li neko iz Banja Luke poznaje dotičnog ili pak robu koju on prodaje, dal' su 100% originali jer mi se ne pegla - tj ne gubi vrijeme ako nije original.

Bio bih veoma zahvalan za bilo koji vid informacija vezano za navedenu osobu ili pak robu koju ta osoba prodaje :)

Možda je on čak i član foruma pa preko poznanika da nešto saznam oko robe :)

U ovo povjerenje na pik-u i ne bi bas vjerovao,jer prevelik je broj transakcija sa jednim te istim ljudima!Moguce da je prevarant,ali moguce je da i dobar momak! Kupujes na vlastiti rizik!

Član
ne bih da miniram robu, ali imas hrpu verodostojnih air max kopija trenutno dostupnih i kod nas... kanal za snabdevanje ovom robom je jedinstven za ovaj deo balkana ako je u pitanju originalna roba, ovi drugi uglavnom su fus...
tako su se pojavile brendirane naocare za koje se moj najbolji prijatelj kune da su original samo sto su iz jedne italijanske fabrike koja ne dostavlja futrole jer se proizvode pod licencom u kini, uporedivsi nekoliko modela uocava se ne samo slicnost nego prisustvo identicnih komponenti koje su u sastavu razlicitih modela i razlicitih brendova...

moje misljenje, ne uzimaj te patike nego se raspitaj gde jos imaju... madjaroni, subotica, pogranicni deo srbije sa rumunijom, bugarskom i makedonijom... znam vecinu relacija jer i sam jako volim trgovinu.

Član
Ako su ogromne razlike cijena u radnji i kod ovih prodavača uvijek znaj da su fuš. Ja sam sa ebaya naručio sebi maxerice, platio ih 120 KM sve skupa, a u radnji kod nas bile 260 KM. I pogodi šta, fuš mi stigao iz Engleske! Naravno obični ljudi neće ni primijetiti na tebi da je fuš ali ako se razumiješ odmah vidiš. Problem je što je i kvalitet loš, za pola godine su za kontejnera. Dakle nema šanse da se maxerice koje su u radnji 300 KM kupe za 120-150 KM kod ovih prodavača i pritom da budu original. Kod ovog dade što je Vladica stavio link, ja ga pitao tako za neke maxerice htio da naručim.. I on ti meni kao sve je to original 100% odmah šaljem i to.. I ja mu kažem ok mušterija sam ali odmah da ti kažem znam prepoznati fuš, ako mi stigne fuš samo ću vratiti pa zato reci odmah.. I momak više nije odgovarao danima, nakon čega mu ja pošaljem da to znači da prodaje fuš i da vara ljude, na šta on opet nije odgovorio..

Eh, ako hoćeš da profuraš koji mjesec patike onda uzmi od tih likova, iznosaj, kad se poderu baci. Ako hoćeš pravu maxericu, iskeširaj u prodavnici, jedino tako možeš kupiti original.

Član
najbolje ako imas koga u usa, tamo uzmi... dolar nizak, jos tamo sve jeftinije, a izbor samo takav, itekako se isplati...

Član
Sto se tice orginala ovo su ti trenutno uvoznici
http://www.sportvision.rs/

100% provjereno, posto radim ovu vrstu posla

Član
koki+ je napisao(la):

Da,to je covjek iz Bijeljine,drzi sad sve skoro u RS i Srbiji,a ima ovde i kod nas bas najkov shop tu su makserice sto kaze sumi oko 250km,tako da ovi likovi sto prodaju po piku i jeste fus al izgleda da je malo bolji fus,bolji nego buvljacki:D

Član
vladica85 je napisao(la):
koki+ je napisao(la):

Da,to je covjek iz Bijeljine,drzi sad sve skoro u RS i Srbiji,a ima ovde i kod nas bas najkov shop tu su makserice sto kaze sumi oko 250km,tako da ovi likovi sto prodaju po piku i jeste fus al izgleda da je malo bolji fus,bolji nego buvljacki:D

Iz Bijeljine radi za BiH a brat mu radi za Srbiju ,a cijene nisu bas svugdje iste veci grad vece cijene veci centar vece cijene , ono tipicno kod nas odo u vece mjesto uzeti kako treba i da se zna odakle je , a jedan uvoznik i svi nabavljaju robu kod jednog , zato nemoj se zaletati ako naletis na dobre air max, pogledaj okolo cijene vjeruj mi da razlika zna biti lako i preko 50KM

Početnik
Ja sam nedavno uzeo maxice od lika sa pika nick mu je "Kompenzacija" iz Zvornika je covjek pise 100% original ' 'vako nako....haj' dam ja 120KM uzmem patike one stignu kad stvarno original , original. Odem do "Mega Sport-a" u Tusu i pogledam isti model patika fkt. svi znakovi sve isto haj reko mozda i jesu. Pitam prodavacicu kako cu prepoznati da nisu kopija posto imaju iste sve oznake kaze ona sledece ti je da su ti patike original: 5 Nike znakova (natpisa) :1.Na jeziku, 2,3.sa jedne i sa druge str.4.pozadi i 5. na djonu, pod 2 Moraju biti "MADE IN VIETNAM" i kada dignes ulozak patike moraju imati Nike znak.

Moje su patike zadovoljile sve uslove osim ovog nike znaka ispod uloska , tako da vecina tih patika po piku su dobre kopije, a original bez 200-300KM neces naci ! :)

A da i da napomenem evo nosam ih vec 2-3 mj. stvarno nisu makle nigdje jos uvjek su u besprekornom stanju , naravno izdrzace one , ali mora se shvatiti da AirMax cak i original nisu patike za sutat loptu , raditi itd. to su kulerske patike i kraj !:)

Huu....sto se ispisa.....:lol: Sretno drug ! Poz

Član
Ovo su jako dobre kopije ili druga klasa pa su zato jeftinije. Dosta ljudi ovako kupuje patike znajući da nisu oriđiđi kao u skupoj prodavnici i uglavnom budu prezadovoljni, a razliku primjete samo oni.;)