nfs hot pursiut

nfs hot pursiut

Član
valjal sta ova igra i imal ko da zna gdje da nadjem activation code vec drugi cd kupujem ni na jednom nema programcic

Član
Presao je prije nekoliko dana, grafika super, fizika,.....cesti "driftovi" na 250+km/h tako da realnosti nema nigdje.
A kakav activation code trazis samo instaliras igricu i standardni crack

standardno sranje iz serijala NFS, prejako sranje, fizika, ma daj, zaljepis ne na 350km/h u zid malo auto ostetis,,,, sto davor kaze driftovi, ma daj, kocnicu ne moras nikada ni koristit maltene, grafa nije losa, ali su mape 95% iz serijala Most Wanted, tako ko zna znace skoro pa sve mape, ako izuzmete naljepljene teksture sa strane koje su drugacije....

Kod za aktivaciju ti ne treba, samo otkazes aktivaciju na pocetku i instaliras igru, kad zavrsi instal crack i to je to....

Član
Nisam bas ljubitelj NFS fazona , ali koji je po redu ocekivao sam malo jacu razliku u Grafici

Član
nfs je uvijek bio za "djecu", da napucavaju auta i idu 300+ kroz krivinu... kakva simulacija... jedino je porsche bio izrod

Član
Mene samo cudi kako EA ne propadne.
Ovaj NFS je smece da nemoze biti vece (drzi nitro dok ti prsti ne poplave), a ni prethodni se ne razlikuju puno.
Presao prvih par trka i izbrisao.
Najaca trka kad na 15km pravca sa Audi TT (max. speed 245km/h) trebas pobijediti Carreru 4 (295km/h) :icon_rolleyes:

MTR

Član
valja da ubijes jedno sat vremena i cao , standardno za NFS lupis od zid 300 malo se zakrenes i opet ides 300 , prekjuce je bio instal juce vec uninstal

Član
za kod skonto sta je,, al je realna igra u pm nisam neki ljubitelj ovih nfs al ono probam i izbriso za nekih 20 min drift na 200+ cega neznam al racuna drift poenee da je one staze kako prebacit u lfs e to bi bilo al samo teksture nego kako im uspije onako na trailer-ima da bude dobra igra mene je ono ostavilo bass al kada probass igrat fujj

Član
Kako ne shvatate da EA samo IZDAJE serijale a drugi ih razvijaju!!
Tako da ce sada uskoro doci i novi need for speed koji razvija UPOREDO totalno DRUGI studio a to je SHIFT 2 a uporedo ce doci i tuning dio price (ono spojleri felne i to)
Odnosno UPOREDO sa najavljenim SHIFTOM 2 izace jos DVIJE igre
Currently there are two known Need for Speed titles in development. In addition to Shift 2, there is also an unannounced title by Black Box.
i kao jedna NFS koja ce:"game that "could really blow the doors off the category"
Nisam zagovaras ove sve nerealnosti i nervira me maximalno ali svakako poigram svaki NFS valjda zbog starog Porse-a

Član
cak shift 2 bi i mogao ispast na nesto... kako gt5 nije bas odusevio, najavljuje se da bi se shift 2 tu mogao ubacit... zivi bili pa vidjeli

Član
@ Davor:
Ma razumijem ja to, cak ima i nesto kao mini-trailer na pocetku ovog, ali meni se cini da EA samo digne prasinu pred izlazak ne bi li sto vise ljdi uzelo . I to ne govorim samo za NFS. Recimo NBA im je isti kao i 2000-te samo malo bolja grafika, a igraci i daje lebde i sl.

A Shift 1 mi takodje nije bio nesto. GRID po meni najbolji sto se PC-ja tice.
Al` dok je besplatnog skidanja igrica, isprobavace se sve :lol:

Član
Koji je ono NFS gdje se prvi put pojavljuje golf 5 ( i dali mozes gradom da saras, il su samo trke)? Imal ko link iz prve da ga skinem :)