Neznams ta da uradim sa amortizerima

Neznams ta da uradim sa amortizerima

Član
[/font] Znaci imam golfa 2. Amortizeri su mi jako slabi, a nemam para za druge ( kao sto ljudi kazu ostalo ti auto samo na oprugama). E sad me zanima nekoliko stvari :
-Koliko kostaju sportske opruge neke jeftinije (volio bih da je auto nizi bar malo ).
-Posto su mi slabi amortizeri nestabilan je u krivinama, kada bih stavio sportske opruge bili auto bilo stabilno u zavojima.
-I kako se postavljaju treba li jos sta stavljat ili se izvade tvornicke i stave sportske opruge pomozite molim vas ...HVALA VAM UNAPRIJED .).

Radje kupi druge amorizere za te pare koje ces dati za opruge. Niza opruga + los amortizer = smrt.. Nadji sa nekog stranca amorizete to je 30 KM u vrh glave, oba.

Član
Ja big promijeno sva 4 amortizera i na prijed i nazad jel idu i opruge ili kako to vec ide nerazumim se u amortizere nikako hehe

Član
Nisu ni hrdave ni ispucane...samo mi amortizeri trebaju i stavim svoje opruge i to je to jel tak .....koliko bi me tako izaslo

100km 4 amortizera, uzmes amortizere i na njih namontiras sportske opruge pa tek onda na auto i moraces radit auto optiku...

a to sto si ti mislio je budalastina, bolje skupi pare pa uradi to kako treba nego ne daj boze nastradat radi gluposti

Član
Ma izgleda zakon je tvornicke mortizere i opruge uzet i to je to ....a zato sam i pisao na forum da pitam jer se nerazumim ha ya