Neum - Time out

Neum - Time out

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh ovako posto imam par dana odmora pa sam mislio naletiti do Neuma dva - tri dana da se malo bucnem :D .
Takodjer bih se volio upoznati sa rajom s foruma iz Neuma ili s nekim ko je trenutno dole ili ce bit' dole :D Pa eto ukoliko neko ima raspolozen nek se javi :icon_smile:

Samo se javi: evo dva broja mobitela

moj: +38591 9033623 (Andrija)

i GTI FAN : 063 623557 (Darko)

Javite se, tko god bude dolazio, da popijemo kafu ili rakiju ako netko više voli :icon_smile:

Porschefan je napisao(la):

Javite se, tko god bude dolazio, da popijemo kafu ili rakiju ako netko više voli :icon_smile:

mi krecemo sutra ujutro u 4 pa se cujemo poslijepodne za kafu :D a za ostalo se dogovorimo :D

Član
jbt ja skoro bio... otisao za dva dana 2x u neum... :D i nisam se sjetio da zovem... :D

@svi... da vam postavim rekord za rusenje... :D Neum-Stup(SA) 2 sata i 37 min... :D :D

GOLF TZ je napisao(la):
jbt ja skoro bio... otisao za dva dana 2x u neum... :D i nisam se sjetio da zovem... :D

@svi... da vam postavim rekord za rusenje... :D Neum-Stup(SA) 2 sata i 37 min... :D :D

ja ne mislim nigdje zuriti niti riskirati zivote mojih saputnika , idem da se odmorim a posto se odmaram u voznji , tako cu ovaj put , stoga mene taj "rekord" ne zanima :icon_smile:

Član
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
GOLF TZ je napisao(la):

ja ne mislim nigdje zuriti niti riskirati zivote mojih saputnika , idem da se odmorim a posto se odmaram u voznji , tako cu ovaj put , stoga mene taj "rekord" ne zanima :icon_smile:

respect... :)

Član
Samo polako momci, i ja volim nekada stisnuti gas ali prevelike su gužve na cesti za takvu vožnju... ;)

bilo pola 3 navecer ili ti ga ujutro... :D :D 10 auta do sarajeva sreli... :D

Član
GOLF TZ je napisao(la):

Šta je tu rekord???
Od Sarajeva do Neuma preko Metkovića pa Vira ima 206km...
Normalne vožnje 80-90km/h dva i pol bez zastoja eventualno 3sata...
Ja licno više volim svratit u jablanicu pa se napucat janjetina pa se vozit i 4-5 sati, nego da zijanim praznog stomaka...

Sory za off...

Član

mi krecemo sutra ujutro u 4 pa se cujemo poslijepodne za kafu :D a za ostalo se dogovorimo :D
Vidimo se i polako ;)

Bekir_SA je napisao(la):
GOLF TZ je napisao(la):

Šta je tu rekord???
Od Sarajeva do Neuma preko Metkovića pa Vira ima 206km...
Normalne vožnje 80-90km/h dva i pol bez zastoja eventualno 3sata...
Ja licno više volim svratit u jablanicu pa se napucat janjetina pa se vozit i 4-5 sati, nego da zijanim praznog stomaka...

Sory za off...

sa klavijaturom u stomaku se bolje vozi definitivno ;)

Evo da se i ja javim :D danas dosli iz Neuma , upoznali smo Darka i Andriju , momci stvarno 1/1 nemam rijeci ... Hvala Darku sto mi je dao da provozam GETEIJA :D iako nisam imao mu*a da ga stisnem do kraja :D
Momci vidimo se u Sarajevu na cevapima :cool:

Član
Evo da se i ja javim :D danas dosli iz Neuma , upoznali smo Darka i Andriju , momci stvarno 1/1 nemam rijeci ... Hvala Darku sto mi je dao da provozam GETEIJA :D iako nisam imao mu*a da ga stisnem do kraja :D
Momci vidimo se u Sarajevu na cevapima :cool:
;) Momci extra ste,steta samo sto niste malo duze ostali,nadam se da se vidimo uskoro,Dino ne pretjeruj nisi vozio F1,nego moga kenjca , da je VR u njemu pa ajde :icon_biggrin: Momci sta god treba javite se,nadam se da se vidimo uskoro bar na Mostarskom raceu ako bude ;)

Drago mi je da smo se upoznali i da ste najavili dolazak. Nadam se ta ćemo se vidjet nekad opet ili u Sarajevu ili u Neumu. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.