Netko iz Visokog (potrebna pomoć)

Netko iz Visokog (potrebna pomoć)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Za 10-tak dana dolazim sa firmom u Visoko, izvodim radove konzervacije starog grada Visoki.

Potrebna mi je pomoć oko:-Smještaja (za 5-7 ljudi i posebno za 1 osobu), nabavke građevinskog materijala, gdje ima dobro i jeftino pojesti?

Također će ponekad biti potreban prijevoz, korištenje interneta i svakakve gluposti. Sve bi bilo plaćeno.

Ako ima članova koji su ponekad raspoloženi za kavu/kafu neka se jave:icon_biggrin:

Hvala

Član
ne razumijem najbolje šta hočeš javni smještaj kao hotel ili nešto drugo, građevinski materijal imaš u IGMu odmah na ulazu u Visoko, da se fino najede imaš Ihtijarević, Krivdić, ako ti šta zapne šibni PM

Član
Privatni smještaj, kuća, kat kuće, stan, garsonjera...Radovi će trajati preko 3 mjeseca pa nam se hoteli stvarno ne isplate.

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Privatni smještaj, kuća, kat kuće, stan, garsonjera...Radovi će trajati preko 3 mjeseca pa nam se hoteli stvarno ne isplate.

Sakupim ti nekoliko brojeva pa ti javim, mozes provjeriti cijene naravno gledacu sto bolje i jeftinije.
pozz

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Hvala.

Ako želite pošaljite mi svoje brojeve na pm da se možemo naći i upoznati u Visokom;)

Poznacu ja tebe, koga vidim da hoda tamo vamo i ne zna gdje ce :icon_biggrin:

Član
Smještaj dogovoren. Ja ću najvjerovatnije biti smješten u Kiseljaku.

Članovi foruma imaju dopuštenje da izlete pred puga kada me sretnu:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.