nesreca kod hametove pijace u tuzli

nesreca kod hametove pijace u tuzli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U blizini Hametove pijace, danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je mlađa muška osoba, vozač putničkog automobila registarskih oznaka (472 - J - 831) zadobio teže tjelesne povrede a pričinjena je i velika materijalna šteta. Za sada nisu poznati zvanični podaci kako se desila ova nesreća. Uviđaj obavili pripadnici MUP-a, o svemu obavješten kantonalni tužitelj.

i evo svijedoka sta je odgovor koji je bio pristuan:

"U kadetu Džimijev bando, brzina preko 100 km/h, nekontrolisano okretanje pa udarac u kamion zadnjim krajem! I da se zna da je prešao iz suprotne trake!
Sreća i Bog da nije pokupio dijete na trotoaru jer je sekunda falila! "

Član
i zbog toga zasluzuje da umre :icon_rolleyes:

nazalost..ne dijelim takvo misljenje...nek mu se sudi,nek se nesto radi..
hvala Bogu pa nije bilo gore...

Član
sub3r je napisao(la):
i zbog toga zasluzuje da umre :icon_rolleyes:

nazalost..ne dijelim takvo misljenje...nek mu se sudi,nek se nesto radi..
hvala Bogu pa nije bilo gore...

nisma ja nista reko o umiranju ili mozda o poginucu.....i ja mu zelim brz oporavak,ali sto mora divljat po cesti....i to na onom putu gdje svak minute 10 ljudi prede cestu da bi doslo do pijace....i to on zna al et oce frajer da se pokaze....nije to uredu uopste.....

Član
ma svi mi divljamo po cesti...i "driftamo" pod rucnom......ali bar JA to radim gdje je sigurno...mislim.....kad ne ugrozavam nikog ;) pa cak ni sebe

Član
erol_brcak je napisao(la):
A kamionu nista jbt.

Haj nek mu je brz opravak, dobro je proslo kako je moglo.

nista kamionu??...pa ovdje je na kamionu steta najmanje 2000 KM,
ovako je skoro i kod mene bilo, na izgled nista kamionu, pa kad sam poceo sabirati sitnice, na kraju cifra 2000KM...
branik a ovaj kamion je najmanje 900KM i to neki bezveze kvalitet:icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.