Nesreća kod Busovače

Nesreća kod Busovače

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sinoć oko 18:55 sati na mjestu kod ciglane u Busovači desila se saobraćajna nesreće u kojoj su učestvovala dva automobila i jedan pješak koji je najvjerovatnije i podlegao.

Išao sam prema Vitezu i vidim upaljene žmigavce kod oba auta, i kada sam stao imao sam šta vidjeti :icon_sad:

Dva bmw-a se kucnula a dva čovjeka u kanalu leže, jedan najverovatnije mrtav a drugi povrijeđen.

Kada sam izašao nazvao sam policiju i hitnu. Drugi čovjek koji je samo povrijeđen govorio je nešto: "Gdje je drugi čovjek? Udario sam drugog čovjeka, nađite ga!". Pretpostavio sam da je ovaj bio vozač drugog bmw-a, samo ne znam kako je završio u kanalu? Ispao iz auta?

Ustvari nije bilo nikog drugog, samo taj jedan mrtav čovjek, kojeg su čini mi se obojica udarila. A kažu za tog da je bio pijan i išao ulicom.

Šta se tačno desilo vjerovatno ćemo saznati iz sredstava informisanja.

Čim je došla policija i hitna, okrenuo sam se i otišao starim putem i zaobišao mjesto nesreće.

R.I.P

Alkohol je zlo!

Kako rekoše čovjek se zove Frano Šafradin.

Član
boze sacuvaj,svasta nesto se desava na ulici,ja sam prosao tom dionicom,samo nesto ranije,nisam to mogao vidjeti,al sam stigao u zavidovice da vidim udes,moj komsija koji je inace polozio prije jedno pola godine,i prvo auto kupio prije dva mjeseca napravio udes,naravno pod dejstvom alkohola,,bas je to sranje.Sad kako namirit stetu roditeljima koji su bog zna kako skupili pare,odvajali od sebe,da kupe auto,da priuste svom sinu da ima kao i mnogi drugi da se voza,da ide u grad i tako to,,,,alkohol je zlo,al ko se jednom opekne nece vise,samo da ne bude prekasno:icon_sad:

Član
Ma jarane scena ko sa filmova bila, krvava mu faca, a iz tijela se puši, vrelo tijelo, hladan zrak, leden asfalt. :icon_sad:

Koliko vidim alkohol nije problem samo pri vožnji, već i u drugim slučajevima.

Legend
uzas, uzas..
al cuvajte se ljudi pjesaka
ja sam sinoc izasa da se malo provozam, i ajd fakat normala ono idem nekih 60km/h i idem od zeljeznicke prema ac quattru (raja iz sarajeva zna, onom novom cestom) i sad crveno na semaforu, ja se priblizavam lagano fakat, i ono pali se zeleno ja ubrzavam na nekih 50 kad samo izleti lik na cestu, trci znaci.. (u lijevoj traci je bio bus cekao zeleno) i on je vjerovatno misli oda je svima crveno, ko ce mu ga znati, uglavnom sreca pa sam isao sporije, uspio sam zakocit, i kad sam stao, lik se nije ni okrenuo znaci samo je nastavio hodat.. vjerovatno narkoman..

RIP :icon_sad:

Član
ljudi cuvajte se te ceste pogotovo navece ako se vracate iz kafica, PJESACI NON STOP HODAJU UZ ULICU JEDNOM KAD IH PRIMJETITE TAD JE KASNO, takodje ima dosta mladih i djece, pijanih ljudi ko ovaj, nemojte tu brzo vozit 60 plafon!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.