Nema vise Prison Break-a :(

Nema vise Prison Break-a :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jebemu zivot,sjedim gledam u laptop,odgledo posljednju epizodu,ne mogu da vjerujem da nema vise :( Znal ko hocel bit slucajno nastavak,ili nova verzija sa istim likovima ili bilo sta sa njima? :(
Imal jos raje sto prate ?

Član
ja zasaad sto znam da je izasla 17 i 18 cetvrte sezone,dokle si ti dosao?? cuo sam da ce biti jos 4 epizode tj. ukupno 22 u cetvrtoj;)

Početnik
zavrsilo je sve ,ja preksinoc pregledo 21 i 22 drugu..vise nema i mislim da nece bit.

a serija je za svaku pofalu...imam sve dijelove i razmisljam ponovo gleda ispocetka..nekad u narednom periodu..;);)

Član
Da vas malo obradujem al isto tako i da vas razocaram jer cete trebati jos malo cekati!

Ima i nastavak, tj. 5 sezona i prikazuje se u USA akod nas jos nije dosao!

Početnik
legionar je napisao(la):
Da vas malo obradujem al isto tako i da vas razocaram jer cete trebati jos malo cekati!

Ima i nastavak, tj. 5 sezona i prikazuje se u USA akod nas jos nije dosao!

ovo je prava spamerska...i ove sto su se skidane, skidane su sa njihovih kanala tako da se petkom emitirala kod njih a ja je skidao u subotu u jutro..

Član
ma daj, vala i ne treba vise snimat...ova 4. sezona je ko kita...kako su isle epizode, sve gora od gore...
i bolje je sto se zavrsila...

Član
otkud ti to da ima 5 sezona? JA skidam svaki ponedeljak nakon emitovanja u americi,5 sezone nema.. Citao sam na netu i nigdje ne pise?

Član
The fourth season of Prison Break returned from its mid-season break on a new timeslot, Friday at 8/7c PM, on April 17, 2009 for the series' last six episodes. Two additional episodes were produced; these take place after the events in the series finale, and are intended to wrap up "loose ends". These will be released on DVD as a straight-to-video movie release titled "Prison Break: The Final Break".

No. of seasons 4
No. of episodes 81

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.