neki kvar? upalila se lampica

neki kvar? upalila se lampica

Član
eh dakle odma da kazem, rijec je o fiat bravo 1.9JTD 2001god. dugo nisam imao nikakav kvar i neki dan kad sam upalio auto ostane mi treperiti ona lampica sto je skroz lijevo na intsrument tabli, treperi 60 sekundi i ugasi se, do cega je kvar?

EDIT: ev to je ova lijevo lampica na slici

Član
a pali mamu ebo iz prve, ;) odma sam i ja posumnjao jer nasao sam i u knjigama od auta da to samo JTD imaju tj dizeli, normala da dizel ima grijace :D ali reko da pitam iskusne.. hvala vam momci ;)

MTR

Član
elmir je napisao(la):
a pali mamu ebo iz prve, ;) odma sam i ja posumnjao jer nasao sam i u knjigama od auta da to samo JTD imaju tj dizeli, normala da dizel ima grijace :D ali reko da pitam iskusne.. hvala vam momci ;)

pali kad je toplo ili kad je topal motor , sacekaj dok malo zahladni :D , sala cak i kad gori lampica ( u slucaju kad je motor vruc ) grijaci se ne aktiviraju , jer nema potrebe , samo kad je komora hladna

Član
MTR je napisao(la):
elmir je napisao(la):

pali kad je toplo ili kad je topal motor , sacekaj dok malo zahladni :D , sala cak i kad gori lampica ( u slucaju kad je motor vruc ) grijaci se ne aktiviraju , jer nema potrebe , samo kad je komora hladna

hvala ti drug, svaka cast, mislio sam da je neki veci kvar u pocetku, a grijace cu promjenuti kad stanem na noge jer sam u VELIKOM minusu.. hvala vam ;)

Član
To ti može biti yebada zamijeniti. U slučaju komplikacije se mora otvarati motor.

Eto tek toliko da znaš:D

Član
Komplikacija su na JTDu itekakva :D ocekuj par sati posla da ti to neko zamijeni, i to ko zna sta radi :)

Član
trizex je napisao(la):
Komplikacija su na JTDu itekakva :D ocekuj par sati posla da ti to neko zamijeni, i to ko zna sta radi :)

ozbiljno il me samo lozis :icon_question::icon_question: :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
do sad neki kvar oko motora sam imao samo s onim nekim senzorom radilice kad nije tjeo upaliti nekad i sto mi se jednom ugasio u voznji.. i sad ev ovo, hvala bogu ostalo nikad nista..

Član
Anes_mo je napisao(la):
MTR je napisao(la):

moze biti da je jedan otisao, nemora znacit da su svi

jest al je preporucljivo zamijenit sve u kompletu a sto se tice lampice jaran ima punta mk2 jtd i ta lampica je upravo tako bila 60 ak sek i onda se ugasi a palio je iz prve svaki put bez obzira na minus ili plus napolju tako mozda god i po dvije a ev ni sad nema problema a jos se ta lampica tako ponasa :icon_rolleyes: