ne radi sman. i pojac. na sony CDX-GT500 mp3 player-u

ne radi sman. i pojac. na sony CDX-GT500 mp3 player-u

Član
kod druga u autu, na navedenom cd-u u autu ne radi onaj kruzic za pojacavanje i smanjivanje, otvarali smo ga i gledali nije se nista odletovalo, sta moze biti i je li to do plocice ili necega drugog, a cd radi i cuje se zvuk na njemu samo se ne moze smanjiti niti pojacavati na onom kruzicu, je li neko imo slican problem:icon_question::icon_question::icon_question:
evo kako izgleda cd

Uploaded with ImageShack.us

Član
Kad rastavis i dodjes do tockica (potenciometra) spricni ga wd40 pa okreci ujednu i drugu stranu, pa opem malo spricni pa probaj dali ce raditi, na mom JVC-u je pomoglo a imao sam slican problem. Ako ne bude radio, mozes ga ispitati umimerom pa ako je ne ispravan on onda ga zamijeniti ili jednostavno koristiti daljinski...

Član
to se najprije zezne od onih cocpit sprejeva prilikom prskanja table,udje sprej unutra s zezne kontakte,probajte naprskati unutra kontakt spreja;)

Član
RS TURBO je napisao(la):
Kad rastavis i dodjes do tockica (potenciometra) spricni ga wd40 pa okreci ujednu i drugu stranu, pa opem malo spricni pa probaj dali ce raditi, na mom JVC-u je pomoglo a imao sam slican problem. Ako ne bude radio, mozes ga ispitati umimerom pa ako je ne ispravan on onda ga zamijeniti ili jednostavno koristiti daljinski...

imam wd kuci pa cemo probati sutra ocistiti pa valjda ce i ovaj proraditi tako nadam se da hoce:icon_rolleyes:

code: KR je napisao(la):
to se najprije zezne od onih cocpit sprejeva prilikom prskanja table,udje sprej unutra s zezne kontakte,probajte naprskati unutra kontakt spreja;)

probacemo to nije nikakav problem odviti 4-5 sarafica i naspricati malo ocistiti pa cemo vidit hoce li bit ista do toga ;)

Početnik
Isto i kod mene na Slony-u nemoze se smanjit a sve ostalo radi..a nekoristim te sprejeve nikad :icon_biggrin: pokusam i ja sa WD..Hvala ;)

Član
proballi smo cistiti wd-om ali nita ne pomaze, znaci opet nece da pojacava i smanjuje, na onom kruzicu, ja sam nesto razmisljo, da li postoje unutar neke kao cetkice pa da se to istrosilo pa da ne ocitava vise kada se pojacava i smanjuje, sta mislite, sta bi jos moglo biti, ja samo nagadjam :icon_smile:

Početnik
ja ko sebe ocistio wd-om i radilo je i evo opet nece da smanjuje,a najlakseti je ba zamjenis taj potenciometar i to je to,mene kostalo 5km i sad sve radi..

Član
kakav ba WD40. ne slusaj te savjete. kontakt sprej a ne WD40. nije to saraf 10-ka pa da ga naspricas WD-om

Član
emirEX_sa je napisao(la):
kakav ba WD40. ne slusaj te savjete. kontakt sprej a ne WD40. nije to saraf 10-ka pa da ga naspricas WD-om

ja bas htjedoh da im pisem, WD nije dobar za kontakt, wd je odvijac ako se ne varam, a ne kontakt sprej
eto Lija je sam napisao, provjerio je da wd nije dugotrajno rjesenje, on ce prije ostetit kontakt nego sto ce ga ocistit

Član
off:Emire zacudio bi se da ljudi apple mighty mouse ciste s wd40 (i to je kao glavni savjet)

Član
Moj nije htio pojacavati, ja spricnuo malo i okretao ga. Prosla godina+ i dan danas pojacava i smanjuje normalno, vise nikad nije pravio problema. A sto je najveca provala nikad se ne gasi u autu posto radi na kontakt bravu...