Nastavak za poliranje i brusilica

Nastavak za poliranje i brusilica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vidim decki, znate li mozda gdje mogu nabaviti neku brusilicu koja radi na manjem broju obrtaja do nekih 4-5000 o/min, takodjer trebaju mi i polir nastavci koji idu na brusilicu...
Hvala unaprijed!

imas u obi-ju naravno imaju masine na koima mozes podesavati broj obrtaja, imas na njoj onaj krug i brojeve od 1 do 7 i namjestis kolko ti treba, tako ja sa kruznom slajfarcim poliram auto, nabacim jastuk i smanjim obrtaje na 2,5-3...

BHT Ovisnik
ja sam jucer kupovao pastu u obiu i mislim se bil kupio onaj nastavak za brusilicu,5km kosta,nije puno,al reko kad kazu da je bolje rucno rucno cu,danas polirao jettu sam rucno,trebalo mi tocno 5 sati:icon_smile:

Znal' neko gdje se to moze naci na podrucju tuzlanskog kantona? Il' Brcko, Modrica, Odzak, tako okolica??????

BHT Ovisnik
pogledaj u trgovinama boja i lakova,mozda bi tu trebalo da bude tih nastavaka

HFintegrale je napisao(la):
imas u obi-ju naravno imaju masine na koima mozes podesavati broj obrtaja, imas na njoj onaj krug i brojeve od 1 do 7 i namjestis kolko ti treba, tako ja sa kruznom slajfarcim poliram auto, nabacim jastuk i smanjim obrtaje na 2,5-3...

E to mi treba, jos me samo interesuje, ima li u OBI-ju i nastavke uzeti?
@ostali hvala svima na odgovorima, takodjer hvala i clanu LIGA, on je odgovorio preko PP:cool:

Deyo je napisao(la):
Ručno je bolje, jer krpica se uprlja i ostanu malu granulice koje pri velikim brzinama paraju lak, ako je ta krpica čista, ne smeta mašinski, samo to treba znati.

Ma vjeruj mi najbitnija je priprema auta, a sad normalno da je ''zdravije'' za lak rucno, ali ne daje to efekte kao masina.
@cole, vidio sam da si napisao:D

Član
almir_gr je napisao(la):
Znal' neko gdje se to moze naci na podrucju tuzlanskog kantona? Il' Brcko, Modrica, Odzak, tako okolica??????

Masina za poliranje u Bingu nova oko 45 KM i dobijes i krpe :icon_smile::icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.