Našao 200.000 dolara u kesi za smeće

Našao 200.000 dolara u kesi za smeće

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nakon što je izašao iz antikvarnice u američkom gradu Sirakuzi, u državi Njujork, Amerikanac Dejvid Dženks našao je na ulici kesu za smeće u kojoj je, kako se ispostavilo, bilo 200.000 dolara.
kesa-za-smece-vr.jpg

Dženks je krenuo prema svom automobilu i videvši kesu za smeće podigao je da bi je bacio u obližnju korpu. Tada je shvatio da kesa nije prazna i kada je otvorio, šokirao se. "Nikada u životu nism video toliko novca na jednom mestu. Ne znam da li sam bio više uplašen ili šokiran", rekao je Dženks, koji se odmah vratio u antikvarnicu i pozvao policiju.
Ispostavilo se da je kesa ispala iz kombija kojim je jedna kompanija prevozila novac do banke.

Legend
hahahahaha
kako su sretni ovi ljudi
ja ni cvaju da nadjem :D

doduse i ne rovim smece al opet :D

IGY

Član
ja bi isto vratio
cak i jesam davno na bankomatu vratio cca 300 KM djevojki koja je zurila uzela karticu a lova izasla naknadno, i ja potrcim za njom i vratim :icon_smile:
i uvijek bi tako postupio, tudze nije moje ;)

Legend
IGY je napisao(la):
ja bi isto vratio
cak i jesam davno na bankomatu vratio cca 300 KM djevojki koja je zurila uzela karticu a lova izasla naknadno, i ja potrcim za njom i vratim :icon_smile:

joj igy jesi ti dobar:D

ja nisam te srece da nadjem ni 1km kamoli nesto vise

IGY je napisao(la):
ja bi isto vratio

pa dragi igy nemogu ja za njima paziti,to je moja nafaka ako nadjem:lol::lol::lol::lol:

Član
IGY je napisao(la):
ja bi isto vratio

isto bi postupio ;)
a te sto je pajdo nasao u kesi vjerovatno bile oznacene pa se prepao :lol::lol:

Član
uredu to igy, ali nac 200.000 maraka, pa ja bi odma to uzeo bez razmisljanja :D Banka ima para na bacanje

Član
ajjj cu ispala kesa iz kombija pa nije smecee nego pareee
c,c,c
ja da sam naso fino u auto kuci malo brojat ustekat polako trosit
cu levata vratio koji kreten hahaha

G

GoPlay

IGY da se tebi dogodi da zaboravis tako novac mislis da bi ga dobio nazad :icon_twisted:
:icon_exclaim:
Pare bi pukle kako su i dosle :D vazda nesta fali :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.