nankang ns 2 195 45 gdje kupit NOVE !?

nankang ns 2 195 45 gdje kupit NOVE !?

Legend
Prijatelj trazi nankang nk2, 195 45 15 da uzme sve 4 nove znaci, pitali smo gore ove mzm u bl fol nemaju ne narucuju to niko ne trazi, ugl jel ima jos negdje da se uzme ovaj model gume ?

unaprijed hvala

Extra dobre gume, ako uzmemo u obzir ulozeno dobijeno...154 695 995 puta bolje nego plasticne smecaste Dunlop-ke..Ja ih vozim vec nekih 7500 KM i pre pre prezadovoljan sam..Bas taj profil imam 195/45 R15, uzeo u MZM Banja Luka..Nazvao telefonom, izdiktirao podatke, vec sutra mi stigle, platio posiljku..Jako su ljubazni i poslovni! Sve preporuke s moje strane..Vozio sam Pireli, Savu, Tigar, Fuldu, Dunlop i sl. Dunlop je definitivno smece.. Mnogi pricaju da te gume (Nankang) nisu dobre ni za bicikla..Ali ne brini pricaju ti oni koji nikada nisu imali tu gumu, vec su culi neku babsku pricu pa nadodali jos 50 % na to..Inace u Njemackoj su dostigle visok nivo prodaje jer imaju "dobre" profile, i citajuci forume, vidim, ljudi su zadovoljni, a medju njima i ja..

Član
Drug iz Njemačke mi priča da pola Švabije vozi na njima, kao i on.
Ozbiljno razmišljam da ih uzmem nove za ljeta, pa ćemo vidjeti.;)
MZM je uvoznik za BiH i normalno je da ih sad nemaju, nije sezona.

Legend
ja sam zvao mzm, i bas su se neka debilno odnosili, kao eeeeeeeee to je rijetka dimenzija, to niko ne trazi bla bla bla, ali izgleda da je do ovog sto je rekao funky, tek od marta

roki koliko su te izasle sa dostavom ?

Član
.noke,ja sam sebi nedavno uzeo 2 nove 195 50 15 Nankang bas.Izasle me 130-150 KM.Autoshop Mujic-zimca tj. Visoko. E nezz sad imaju li tih na stanju. Proguglaj malo nece te kostati. Ako sta zatreba reci!

Legend
evo roki ti nadje,a mogu ti danas u toku dana naci br telefona od covjeka u blizini mene koji radi sa gumama,i on ima nankang,federal i slicne gume u tom cijenovnom rangu ako hoces nadjem ti broj ;)

Član
VR6Boki je napisao(la):
Jel valjaju sta te gume??

imam ih i ja doduse, 16", 195/45... za te pare sasvim ok gume, uopste nisu "kriticne" ili plastika kao sto neki govore... najvjerovatnije cu opet uzeti nankang, doduse nesto sire za nazad, jaran je uzeo 205/45 ni 120km komad, dok su ostale uglavnom oko 200...

Legend
odlicno, prenijet cu mu onda.. bitno mi je bila cijena sa dostavom i da ih uopste prodaju, ostalo cemo lako :)

enesss je napisao(la):
evo roki ti nadje,a mogu ti danas u toku dana naci br telefona od covjeka u blizini mene koji radi sa gumama,i on ima nankang,federal i slicne gume u tom cijenovnom rangu ako hoces nadjem ti broj ;)

hajd moze, sibni broj pa cemo vidjeti
jel radi dostavu za sarajevo ?