naljepnice

naljepnice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako treba mi neko ko radi naljepnice na autima(sajbe) da odradi neke stvari za vise auta...ako ima ko ovdje nek se javi na pm ili mi ostavite broj da se dogovorimo...hvala unaprijed

Član
ne mogu printat to to moze veko kolko ja znam a decals sam ja radio i postavljao ovdje pa nadji temu i pogledaj ;)

Član
_JokeR_ je napisao(la):
ne mogu printat to to moze veko kolko ja znam a decals sam ja radio i postavljao ovdje pa nadji temu i pogledaj ;)

ma da mi je da mi to neko odradi sve jer otvaramo klub pa da ono dodjemo da nam se svima odrade iste naljepnice

Član
Radim ja sa tim! Sve naljepnice za AMKCarbon sam ja radio i o onog zmaja na Ibizi zelenoj i jos mnooooooogo ostalih!
ako ti sta znaci i info da bukvalno sve naljepnice za test vozila u ASA-i radim ja i lijepim :icon_smile:
pa ako budes htjeo sta slobodno se javi ;)

Član
guster je napisao(la):
Radim ja sa tim! Sve naljepnice za AMKCarbon sam ja radio i o onog zmaja na Ibizi zelenoj i jos mnooooooogo ostalih!
ako ti sta znaci i info da bukvalno sve naljepnice za test vozila u ASA-i radim ja i lijepim :icon_smile:
pa ako budes htjeo sta slobodno se javi ;)

guster imas pm

Član
guster hoce li biti sta od onih naljepnica?

il da ti predlozim nesto drugo, mozda bi to mogao uraditi?

Član
Sporting je napisao(la):
guster hoce li biti sta od onih naljepnica?

il da ti predlozim nesto drugo, mozda bi to mogao uraditi?

ovu temu sam ja otvorio za sebe sve sto hoces da se dogovoris radi preko pm-a a ne ovdje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.