Nakon što ga je udario ˝audi˝, na drugoj traci ga dočekala ˝škoda fabija˝

Nakon što ga je udario ˝audi˝, na drugoj traci ga dočekala ˝škoda fabija˝

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Tridesetdevetogodišnji J. D. iz Tuzle teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć oko 20:30 sati dogodila na saobraćajnici iznad „B“ bloka tuzlanskog naselja Sjenjak. Njega je dok je prelazio cestu pri velikoj brzini udario automobil „audi 80“ kojim je upravljao Husmir M. (19) iz Kalesije. Nakon stravičnog udara, J. D. je odbačen na drugu stranu ceste, gdje ga udarila „škoda fabija“ koja se kretala iz suprotnog smjera.

udes-audi.JPG

Strahovito je izgledalo kada je po njega došlo vozilo Hitne pomoći. Uz pomoć medicinara i policajaca ozlijeđeni je ubačen u vozilo, a dok su ga nosili vidni su bili višestruki prijelomi noge i drugih dijelova tijela. Policajci su nakon unošenja povrijeđenog imali tragove krvi na odjeći i rukama - kazao je jedan očevidac ovog događaja.

udes-fabia.JPG

Nesretnom J. D. ljekari tuzlanske bolnice brzo su pružili pomoć i nalazi se van životne opasnosti, a zadržan je na Odjeljenju hirurgije UKC-a. Nakon što ga je udario „audi“, J. D. je pao na njegovo vjetrobransko staklo koje je od siline udara puklo, a na haubi „audija“ ostali su tragovi kajmaka kojeg je povrijeđeni nosio u ruci.

Da se vozač „audija“ Husmir M. kretao velikom brzinom potvrdila nam je i policijska patrola na motociklima, koja ga je vidjela kada je na dvije raskrsnice prije mjesta udesa prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. Na mjestu nesreće nisu bili vidni tragovi kočenja, a uviđaj su obavili pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK.

Član
Strasno... to je izgledalo nekako ovako:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-Gt8DUmaD-A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-Gt8DUmaD-A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Član
ccc mladost ludost..*e*o mu ja mater u *icku ja bi ga izlemo da mu nikad vise nenaompadne da sjedne za volan a kamol da ovaku glupost napravi..cc

N

nenad

Vas dvojice, nemojte tu oko moje kuce da se skupljate! :lol:

Član
fkt tezi debil,prvo prosao kroz crveno pa onda udario covjeka...samo mi ovo nije jasno
Da se vozač „audija“ Husmir M. kretao velikom brzinom potvrdila nam je i policijska patrola na motociklima, koja ga je vidjela kada je na dvije raskrsnice prije mjesta udesa prošao kroz crveno svjetlo na semaforu
pa sta su oni radili,sto ga nisu ganjali,kreteni:icon_mad:

Član
daki je napisao(la):
udes-audi.JPG

udes-fabia.JPG

... a na haubi „audija“ ostali su tragovi kajmaka kojeg je povrijeđeni nosio u ruci....

Ludak jedan, nije normalan sta divlja po gradu....a sto se tice ovog quotanog texta, koliko god zalosno bilo, ali ovo sa kajmakom daje smijesnu notu ovom textu...vala su ovaj dio mogli i izostaviti, nebitna informacija ali eto...

Član
al dje je to on proso kroz 2 crvena...kolko ja znam, kroz sjenjak nema semafora...samo lezeci kako neko rece...
kako god, debilcina je, ne znam samo kako uspje razvit tolku brzinu od lezeceg do lezeceg...

Legend
Vi izgleda ne kuzite gdje je nesreca bila, ovo Vam je cesta od trznog (super bloka) prema domu za nezbrinutu dijecu.

Član
Gledam svo vrijeme, i nije mi jasno kako ne shvatate da pogresnu cestu opisujete :) Jos pise u prvom postu, SAOBRACAJNICA IZNAD B BLOKA :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.