Nakon pljačke lopov se pretvorio u kozu!

Nakon pljačke lopov se pretvorio u kozu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jedan od lopova koji je u Nigeriji pokušao ukrasti Mazdu 323 se prema riječima očevidaca pretvorio u kozu.

Policija u Nigeriji uhitila je kozu zbog sumnje da je umiješana u pokušaj pljačke. Koliko god to čudno zvučalo, koza je optužena da je pokušala ukrasti Mazdu 323. Očevici, naime, tvrde da su vidjeli kako lopovi pokušavaju ukrasti automobil.

- Jedan od lopova je pobjegao dok se drugi pretvorio u kozu uz pomoć crne magije – priopćio je glasnogovornik policije Tunde Mohammed.

- Još uvijek priču ne možemo potvrditi, ali koza je i dalje u pritvoru. Ne možemo dokaze bazirati na nečem mističnom. Trebalo bi biti znanstveno dokazano da se čovjek može pretvoriti u kozu – rekao je glasnogovornik.

Vjerovanje u utjecaj magije nije ništa neuobičajeno u Nigeriji. U policijsku postaju neprestano stižu građani koji žele vidjeti kozu koja se pojavila na naslovnicama svih lokalnih medija.

:lol:

Član
:lol::lol:
ovo isto ko u onoj knjizi,mislim,legenda o ali-pasi,kad se nadzornik "hapsa" iznervirao i naredio da uhapse i covjeka i njegovog konja:lol:
jedva ugurali konja u celiju:lol:

Član
Sto im koza dize rejting zatvora postao pravi hit a dobro pa se nije u "međeda" pretvorio:lol::lol::lol::lol::lol:

MTR

Član
RCat je napisao(la):
Jedan od lopova koji je u Nigeriji pokušao ukrasti Mazdu 323 se prema riječima očevidaca pretvorio u kozu.

- Jedan od lopova je pobjegao dok se drugi pretvorio u kozu uz pomoć crne magije – priopćio je glasnogovornik policije Tunde Mohammed.

- Još uvijek priču ne možemo potvrditi, ali koza je i dalje u pritvoru. Ne možemo dokaze bazirati na nečem mističnom. Trebalo bi biti znanstveno dokazano da se čovjek može pretvoriti u kozu – rekao je glasnogovornik.

:lol:

Jhojoj ahahahaha buahahahaha joj TUNDEA kralja , hahahahaha umrijecu ta ko mi vukova sa ontarija hahahahahahahahahahaaaaaaa

:smajli16::smajli16::smajli16::smajli16:
:smajli16::smajli16::smajli16::smajli16:
:smajli17::smajli17::smajli17::smajli17::smajli17::smajli17::smajli17::smajli17:

MTR

Član
mislim i taj lopov je levat , sto se ne pretvori u gazelu , :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.