Streethunter28 Član 09.10.2010 #1 Smetaju vam gužve u gradu i mislite da je vam najteže. Evo nekih od najvećih saobraćajnih gužvi na svijetu. Preuzeto sa:........
Smetaju vam gužve u gradu i mislite da je vam najteže. Evo nekih od najvećih saobraćajnih gužvi na svijetu. Preuzeto sa:........
RS TURBO Član 09.10.2010 #2 RE: Njaveće saobraćajne gužve na svijetu :icon_eek::icon_eek: mi se bunimo kad je guzna u gradu, a duga svega 300m :lol::lol::lol::lol:
RE: Njaveće saobraćajne gužve na svijetu :icon_eek::icon_eek: mi se bunimo kad je guzna u gradu, a duga svega 300m :lol::lol::lol::lol:
TuLe Član 09.10.2010 #3 RS TURBO je napisao(la): :icon_eek::icon_eek: mi se bunimo kad je guzna u gradu, a duga svega 300m :lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... to je zato sto smo balkanci, nama je previse i kad je 20m kolona :lol: mislim ja iskreno ne bi imao zivaca u ovako nekom gradu da vozim...
RS TURBO je napisao(la): :icon_eek::icon_eek: mi se bunimo kad je guzna u gradu, a duga svega 300m :lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... to je zato sto smo balkanci, nama je previse i kad je 20m kolona :lol: mislim ja iskreno ne bi imao zivaca u ovako nekom gradu da vozim...
Davor_ Član 09.10.2010 #8 A na ovoj prvoj foto vec zamisljam vozaca :glava kroz prozor i dere se :"majstore jel moze lijevo" haahahah
A na ovoj prvoj foto vec zamisljam vozaca :glava kroz prozor i dere se :"majstore jel moze lijevo" haahahah
stefan Legend 09.10.2010 #9 :icon_eek::icon_eek::icon_eek: na 5, 11 i 12 slici je strahota, ja neznam kako taj narod izdrzi
TROUBLE_MAKER Član 10.10.2010 #15 Ja bi se objesio 3 dan!:-D Ili bi zavrsio u bolnici,odjel psihijatrija:-D