najpovoljnije alu felge 4x100

najpovoljnije alu felge 4x100

Član
zelio bih da znam cijene alu felgi na TK! i ako ko slucajno zna koji je ovo model felgi i koliko bi ovakve kostale po mogucnosti sa gumama ?!
newimg0077_43b14.jpg

Član
cijena felgi sada pred zimu s ljetnim gumama ti ide od 180-1000KM (velicina od 15'' na vise )..zavisi od stanja felgi , velicine itd.

ove na slici su cini mi se 17''...
tebi bi legle neke 16, koliko toliko dobre ne mozes naci ispod 350-400 s gumama ;)

a bas ovaj model u ovakvom stanju s gumama, u velicini 16 ispod 500KM nemos ni sanjat :)

Član
druze,ako te interesuju neke felge,mozes mene kontaktirati...
imam polovnih felgi po povoljnim cijenama a o kvalitetu i pouzdanosti(kao prodavca)mogu ti reci mnoge zadovoljne musterije...
ovde,na ovom forumu,ima ih na stotine... ;)

Član
ljuboje je napisao(la):
druze,ako te interesuju neke felge,mozes mene kontaktirati...
imam polovnih felgi po povoljnim cijenama a o kvalitetu i pouzdanosti(kao prodavca)mogu ti reci mnoge zadovoljne musterije...
ovde,na ovom forumu,ima ih na stotine... ;)

potpis, mislim da nigdje neces bolje ni jeftinije proci ;)

Član
@ljuboje: razmislit cu o ponudi drug!
@AnDel: svastaa se sanja ... a samo zamislii ovakvee crnee 16'' na mom karavanuu ... :icon_smile:

Član
variant je napisao(la):
@ljuboje: razmislit cu o ponudi drug!
@AnDel: svastaa se sanja ... a samo zamislii ovakvee crnee 16. na mom karavanuu ... :icon_smile:

buraz skontaj se za kes...a ovakve 16'' na trici bi bile perverzija cista..jos crne ili ovakve kao na slici uhhh..
sad to ganjaj dok je zime, cest je ovaj model;)

p.s. ima ovakvih slicnih sam s 5 krakova isto ekstra....