najbolje osvjetljenje za instrumental tablu??

najbolje osvjetljenje za instrumental tablu??

Član
eh ovako pokusao sam da promjenim osvjetljenje u instrumental tabli..naime idu ubodne sijalice..i skinem plave sa pozicije i stavim al skroz slabo svijetle jedva da se vidi :icon_mad: pa sta da radim kakve da sijalice uzmem jel neke jace il neku drugu vrstu osvjetljenja samo nek nije tvornicko a radi se o mercedesu 190 :icon_smile:
svaka preporuka i savjet su dobrodosli :icon_smile:

Član
jesil probavao sa onim bijelim, skoro je ovaj moj komsija mijenjao nekom liku, stavio mu bijele i stvarno dobro sijaju,placao je 7km dvije

Član
ArminM je napisao(la):
jesil probavao sa onim bijelim, skoro je ovaj moj komsija mijenjao nekom liku, stavio mu bijele i stvarno dobro sijaju,placao je 7km dvije

nisam zato i pitam,,reko da ne eksperimetisem..:D jbga plave skroz slabo svijetle :icon_rolleyes:

Član
Sahman_Turbe je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

nisam zato i pitam,,reko da ne eksperimetisem..:D jbga plave skroz slabo svijetle :icon_rolleyes:

idi na bijele, plave su ti slabe zbog pozicije sijalica,ali uvjeren sam da ce bijele biti duplo bolje

Član
ArminM je napisao(la):
Sahman_Turbe je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

idi na bijele, plave su ti slabe zbog pozicije sijalica,ali uvjeren sam da ce bijele biti duplo bolje

hmm probati cu drug hvala ti ;)