Naj plasticar sarajevo??

Naj plasticar sarajevo??

Član
treba mi neko, plasticar ili ko vec moze da mi uradi cepove"valovite" za felge ali bez kalupa jer nemam nijedan cep!?

ako znate gdje sta kako pisite :icon_question:

Član
Ja naleti na piku na ovog lika, kaze da izradjuje spojlere, nisu ni cijene lose i bas sam htio pitati zna li ga neko, kako radi.. pa probaj sa njim http://www.pik.ba/profil/spojler2/

s1ck je napisao(la):
Brum Brum je napisao(la):
Senad plasticar, u Hrasnici, nema boljeg sigurno u Sarajevu ;)

061-100-120;)

e taj mi treba
samo gdje je tacno

dodjes na kruzni tok u hrasnici, ides desno ko da ces se vracat prema ilidzi, gledas lijevo vidjet ces cesmu nakon 50ak m tu skrenes lijevo, ides pravo doceka te dzamija, kod dzamije lijevo ides pravo 20ak m i lijevo u dvoriste...isprintaj ovo i ponesi bit ce ti jasnije hahaha :)
btw svaka preporuka za njega meni je lip i karambolku sredio alal mu vera ;)

Član
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
s1ck je napisao(la):
Brum Brum je napisao(la):
Senad plasticar, u Hrasnici, nema boljeg sigurno u Sarajevu ;)

061-100-120;)

e taj mi treba
samo gdje je tacno

dodjes na kruzni tok u hrasnici, ides desno ko da ces se vracat prema ilidzi, gledas lijevo vidjet ces cesmu nakon 50ak m tu skrenes lijevo, ides pravo doceka te dzamija, kod dzamije lijevo ides pravo 20ak m i lijevo u dvoriste...isprintaj ovo i ponesi bit ce ti jasnije hahaha :)
btw svaka preporuka za njega meni je lip i karambolku sredio alal mu vera ;)

valjda neces zamjeriti sto cu malo otici off topic...
Magnum,kako mislis "sredio",vidim da si postavio gti branik na peticu,pa me interesuje je li ti taj plasticar napravio/izlio/sta vec taj branik ili...
trazim sebi od OPC branik ili one nastavke za fabricke branike,pa da slucajno on ne pravi :D

hehe nope branik kod mene je original, a to sto je on "sredio" se odnosi na lip naime covjek je napravio nosace da mogu skidat stavljat i sredio da se uklapa s karambolkom ko fabrika i to za 50 KM ja bio prezadovoljan, dok drugi izvikani limari nisu htjeli pogledat to...

sto se tice izljevanja sumnjam da radi za novija auta to pogledaj po hrvatskoj ;)

Član
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
hehe nope branik kod mene je original, a to sto je on "sredio" se odnosi na lip naime covjek je napravio nosace da mogu skidat stavljat i sredio da se uklapa s karambolkom ko fabrika i to za 50 KM ja bio prezadovoljan, dok drugi izvikani limari nisu htjeli pogledat to...

sto se tice izljevanja sumnjam da radi za novija auta to pogledaj po hrvatskoj ;)

aham,kontam,kontam...hvala na objasnjenju :cool: