Član
Nakon dužeg vremena i čekanja konačno sam se uspio dočepati "Philips Car 400" radija za koji sam već odavno imao jedan interesantan projekat koji se konačno realizovao. Radio je kasetaš ali zbog jednostavnog dizajna i relativno male odvojive pločice je praktičan. Pošto u današnje vrijeme svi koriste USB da slušaju muziku, a HU sa ugrađenim USB-om znaju biti skupi ja sam našao zaobilaznicu pa napravio nešto unikatno što čak posjeduje i daljinski Da ne razdužujem slobodno pogledajte video i sve će vam biti jasno
Uz malo mašte, dobrog planiranja i nekoliko vještina sve je moguće što zamislite. Sretan sam što sam uspio dobiti još jedno iskustvo kroz ovaj projekat i radujem se sljedećem
Ostale projekte koje sam imao možete naći na YouTube kanalu "My Hobby Projects". Hvala svima koji su izdvojili vrijeme da pogledaju video i nadam se da će nekome biti inspiracija da uspije u svojim idejama i projektima
Uz malo mašte, dobrog planiranja i nekoliko vještina sve je moguće što zamislite. Sretan sam što sam uspio dobiti još jedno iskustvo kroz ovaj projekat i radujem se sljedećem
Ostale projekte koje sam imao možete naći na YouTube kanalu "My Hobby Projects". Hvala svima koji su izdvojili vrijeme da pogledaju video i nadam se da će nekome biti inspiracija da uspije u svojim idejama i projektima
Poslednja izmena: