MULTIFUNKCIONALNI PRINTER CANON NOV

MULTIFUNKCIONALNI PRINTER CANON NOV

Član
detaljno na strranici.... ja ne znam kako se ovdje slike postavljaju tako da evo link sve je u opsirnom napisano

http://www.pik.ba/artikal/1921429/canon-i-sensys-mf4550d-novo/

350KM

Član
"NOV KUPLJEN PRIJE 4 dana u NEUTRINO PLAĆEN 480KM garancija 12mjeseci....prodajem iz razloga sto mi nije objasnjeno da fabricki dodje 30% tonera tako da mi je treba i sad mi djaba stoji ,toner kad se puni je 40KM a orginal 119KM,300listova je ostampano snjega folije nisu skinute detaljno mozete pogledati na oficijalnoj stranici".
Šefe ne kontam ti logiku. Inaće ti je ovo mrak stvar.
Sretno u prodaji

Član
apostol je napisao(la):
"NOV KUPLJEN PRIJE 4 dana u NEUTRINO PLAĆEN 480KM garancija 12mjeseci....prodajem iz razloga sto mi nije objasnjeno da fabricki dodje 30% tonera tako da mi je treba i sad mi djaba stoji ,toner kad se puni je 40KM a orginal 119KM,300listova je ostampano snjega folije nisu skinute detaljno mozete pogledati na oficijalnoj stranici".
Šefe ne kontam ti logiku. Inaće ti je ovo mrak stvar.
Sretno u prodaji

drug ovako kako mi neutrino reko:
momak koji prodaje mi je rekao sljedece:

ORGINALNI TONER SE IMA KUPIT KOD NJIH ZAMJENSKI I KOSTA 119KM i to ulazi u gaaranciju,a imaju i takodjer zamjensk itoner koji kosta 40KM koji oni mjenjaju al odmah gubis garanciju jer nije orginalan,a kad sam kupovao nije mi rekao da dodje uz printer toner manje od pola koja je fabrika dala da se moze max 300 listova odprintat....a to je njihova logika...i ja sam razmisljao kako tako al eto je to... ovo cudo je novo vratio u kutiju i ostavio djaba mi stoji ekstra stvar...

Član
Uglavnom kod tonera koji dođu uz uređaj dođe 20 - 50% punjenja, tek da probaš kako radi. Kupio sam jedan sličan uređaj pa mi još jedan ne treba ali da nije tako vjerovatno bih ja bio mušterija.