MSN

MSN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
Imate li vi problema veceras sa msn messenger-om?

Meni se log out i nece log in, nakon nekog vremena uspijem se log in, budem malo i log out.

Jel to samo kod mene ili se i vama desava?

:icon_question:

Član
Fele je napisao(la):
Imate li vi problema veceras sa msn messenger-om?

Meni se log out i nece log in, nakon nekog vremena uspijem se log in, budem malo i log out.

Jel to samo kod mene ili se i vama desava?

:icon_question:

i meni se isto desava:lol::lol::lol:eek:d 8 sati BGM

Putovanja.ba
Administrator
Dobro je, znaci nisam nikakav virus pokupio preko msn-a :lol:

Član
mene je nešto zaj***ao ovih dana, nisam se nikako mogla logirati, pa sam mijenjala lozinku... ma sra***
na kraju se logirala i napravila na outlook da mi je uvijek logiran tak da oko toga više KEINE briga...:icon_smile:

Početnik
hoce msn tako kad se proba koristiti ad-ons i slicno, ili logirati na stranice koje daju informaciju o tome ko vas je blokirao i obrisao iz kontakata...

ja jedino imam problema sa msn sto nekad nece da prima fotografije, onda moram da ga restart i idemo dalje...

kad padne, obicno padne zbog promjene ip adrese ili nestanka konekcije...

Putovanja.ba
Administrator
bilosto je napisao(la):
hoce msn tako kad se proba koristiti ad-ons i slicno, ili logirati na stranice koje daju informaciju o tome ko vas je blokirao i obrisao iz kontakata...

nisam to radio, to me i ne zanima iskren da budem...

Početnik
Fele je napisao(la):

mozda si pokupio kakav virus od nekoga... prijateljica uopce ne moze da se logira na msn... primi pass, radi mail, sve ok... ali msn nikako... ni ona nije stavljala ove gluposti...

mah... msn je shit... skype rules! ;)

Fele je napisao(la):
bilosto je napisao(la):

Cini mi se da si ti negdje napisao da imas novi msn, pa moguce da ti je zbog njega isto ako je ona beta verzija jer sa njom isto svi imaju problema.Mene je stalno izbacivalo dok sam imala taj msn i obrisala ga na kraju i instalirala opet 8.5. Prijatelj takodje imao neko vrijeme taj msn i na kraju se nije vise nikako mogao logovati na njega dok nije instalirao stariji

BHT Ovisnik
ja sam se sinoc oko 22:00 otisao malo provozati i ostavio msn upaljen,kad sam se vratio izbacilo me,i zajebavalo me cijelu vecer al sad je sve ok:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.