Msn eror problem

Msn eror problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo imam novi problem.....sinoc bio na msn-u sve radilo ...i izbaci mi oko 12 da update-ujem skin od msn-a ..i uradim to .i nece vise ... i izbaci mi error code 80048820 i extended error code 80048412 ... sta mi je ciniti

Taaky je napisao(la):
evo imam novi problem.....sinoc bio na msn-u sve radilo ...i izbaci mi oko 12 da update-ujem skin od msn-a ..i uradim to .i nece vise ... i izbaci mi error code 80048820 i extended error code 80048412 ... sta mi je ciniti

pogledaj znaci ovaj link i sve ce ti biti jasno ali najprije provjeri datum i vrijeme koje ti je na racunaru mora biti tacno zna i to zajebavati

http://www.computerperformance.co.uk/Logon/code/code_80048820.htm

Legend
prvo sto mirza rece ,provjeri datum i vrijeme,pa ukucaj u google ovaj code i vidi u cemu je problem

Član
rjesio problem..... tupan nesto gledo sinoc datume..za iduci mjesec pa mi tako i ostalo..sad sve radi ... sry na spam

Član
ljudi ...

odem na msn i nece da sign in ... pise ono da je zauzet ovo ono ...

odem na hotmail.com da udjem da vidim imal poste i pojavi mi se ovo

Secure Connection Failed

login.live.com uses an invalid security certificate.

The certificate expired on 7/21/2009 1:59 AM.

(Error code: sec_error_expired_certificate)

* This could be a problem with the server's configuration, or it could be someone trying to impersonate the server.

* If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later.

napravio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.