Motorvac Sistem ciscenja motora

Motorvac Sistem ciscenja motora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eh ljudi posto imam problema sa autom cuo sam za neki motorvac sistem ciscenja motora koji rade u Sarajevu valjda i kazu da je vrlo uspjesno.
Zna li neko gdje je to u Sarajevu i ima li mozda u Tuzli ili negdje pa da mi kaze... unaprijed hvala

Član
nismo je napisao(la):
na Dobrinji, na ulazu u Lukavicu, 50KM

a izvini znas li jel to dobro imal kakvog efekta jesi li mozda radio ili znas li nekog ko je to radio, a kako se zove ta firma ili sta je vec gdje to rade...

Administrator
znam koji su radili i na dizelima i na benzincim, clanovi foruma, kazu da su extra zadovoljni, mene su ubijedili prvom prilikom i ja idem
javim ti tacno ko to radi...

Član
Jel to ona masina koja cisti dizne, usis i izduv?
Skine se dovod goriva i na njegovo mjesto se ubaci dovod te tecnosti za ciscenje iz masine

Član
nismo je napisao(la):
znam koji su radili i na dizelima i na benzincim, clanovi foruma, kazu da su extra zadovoljni, mene su ubijedili prvom prilikom i ja idem
javim ti tacko ko to radi...

ajde prijatelju i ja jedva cekam da vidim kako ce to izgledat pa mi javi molim te...

kAcA je napisao(la):
Jel to ona masina koja cisti dizne, usis i izduv?
Skine se dovod goriva i na njegovo mjesto se ubaci dovod te tecnosti za ciscenje iz masine

da to je ta masina znas li nesto vise o tome...

Član
Nemam info iz prve ruke ali sam citao po forumima da pomaze.
U Hrvatskoj kad ne mogu proci tehnicki (zbog izduvnih gasova) idu na to ciscenje.
Navodno dobijes i bolji odziv na gas i mirniji rad na leru.
Svi koji su koristili imaju pozitivno iskustvo

Član
kAcA je napisao(la):
Nemam info iz prve ruke ali sam citao po forumima da pomaze.
U Hrvatskoj kad ne mogu proci tehnicki (zbog izduvnih gasova) idu na to ciscenje.
Navodno dobijes i bolji odziv na gas i mirniji rad na leru.
Svi koji su koristili imaju pozitivno iskustvo

ok care hvala...

Član
http://video.google.com/videoplay?docid=-7755437517985023593&ei=9c8jS5WvK5Pc2gK_74z2Cg&q=motorvac&hl=bs#

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.