Motor??

Motor??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz raja!!! Interesuje me dal' se kod nas ima gdje nabaviti ovaj motor sa slike, u pitanju je Yamaha YZF R125. Dal' ima gdje polovno/novo da se kupi kod nas u BiH, pretpostavljam da ima mnogo na forumu onih koji se bave uvozom, za koliko se para moze uvesti ukoliko nema kod nas nigdje??

[attachment=24320]

Buduci da nisam nista prije proljeca mislio ganjati, dok ne prodam svoj motor, vise bi mi pasale neke konkretne informacije, ako neko moze napisati, jer sada radi samo informacijama mi se ne isplati hodati po drugim gradovima!!!

Član
Ima novom travniku jedan decko voza, mislim da se i prodaje, al kako ti rece da ti nije to u planu uzimat, ne moram ga gonjat da vidim jel tocno sto sam nacuo. .

Da posto nisam u planu do proljeca nista, ipak sezona je prosla, ako neko zna neke informacije neka napise, nema potrebe da se neko zaj*aje ganjati ispitivat, vec ono usput ako neko je informisan, nek' napise, jer nemam nikakav oslonac kakve su cijene kod nas, gledao sam neke njemacke stranice oko 3400-3800 se mogu naci nove, polovne od 2800 pa na gore, u eurima naravno cijene!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.