Mostar - Široki Brijeg Vozač BMW-a poginuo u sudaru s terencem

Mostar - Široki Brijeg Vozač BMW-a poginuo u sudaru s terencem

Član
edna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 19 sati na magistralnom putu M-6, Mostar - Široki Brijeg.

Sudarili su se terensko vozilo Land Rover i BMW, čiji je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku i sudario se s terencem. Prizor je bio jeziv, a saobraćaj između Mostara i Širokog Brijega bio je obustavljen više od dva sata.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 26-godišnji vozač BMW-a Joško Pavlović, a teško je povrijeđena njegova suvozačica Alisa Bećirević. Lakše je povrijeđen vozač terenca Marinko Čolak, dok je njegova saputnica, Zdravka Čolak, zadobila neutvrđen stepen povreda. Povrijeđene osobe prevezene su u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru.

110401014.1_mn.jpg

110401014.2_mn.jpg

STRASNO:icon_sad:

Član
R.I.P...al stvarno cemu ovo vise svaki dan neko gine zbog brzine ... a ovaj BMW mi je poznat skroz vidao sam ga po sarajevu ...

BHT Ovisnik
R.I.P:icon_sad:
Joska znam jos od malena,tek maloprije sam saznao da je to on bio,cura s njim bila,trebali se zeniti,vec mnoogo godina se zabavljaju,a od kada znam za auta Josko je uvijek bembare vozao i volio plesati,nije ni ovo davno uzeo,nek mu je laka zemlja,prijateljica mi govori da je i cura umrla,to ne znam,daj Boze da nije:icon_sad::icon_sad: