Član
Ako Fernando Alonso ovoga trenutka treba nečije 'rame za plakanje', onda mu je najbolje okrenuti broj Juana Pabla Montoye. Naime, Kolumbijac tvrdi da u potpunosti suosjeća sa Španjolcem, jer je i on svojevremeno prolazio kroz slične muke u McLarenu.
'Fernando je sjajan dečko, koji je u Renaultu naučio biti broj 1 i dobivati sve na pladnju. Međutim, kada je odlučio otići u McLaren i kada sam saznao da će mu momčadski kolega biti Hamilton, supruzi Connie sam rekao da to neće dobro završiti. Oboje smo odmah počeli sažaljevati Alonsa, jer je Lewis praktički Dennisovo dijete. Ron ga plaća cijelu karijeru, Ron ga je želio vidjeti u svojoj momčadi više nego Fernanda i, na koncu, sigurno se više veselio njegovim pobjedama. Fernando mu, pak, nije bio nitko i ništa.'
Montoya je, pak, otkrio ponešto i o teškom karakteru Rona Dennisa. 'Izvan posla, Ron je fenomenalan tip. Međutim, u njemu egzistiraju dva potpuno drukčija lica. Čovjek za kojeg sam potpisao i s kojim sam igrao golf, u uredu jednostavno ne postoji. Toliko je drukčiji da ga ne možete prepoznati… Apsolutno sve želi kontrolirati, a Fernando je tip čovjeka koji ne dozvoljava da ga itko kontrolira. Ron voli vozače koji mu se ne suprotstavljaju, no, Alonso nije jedan od njih. Povrh svega, Alonso je očekivao da će dobiti status vozača broj 1, što se nije dogodilo, a Lewis je uistin brz. I osim toga, Ronov je veliki ljubimac. To je velika istina i to čini Fernandu velike probleme u boksu McLarena.'