Molim za savjet

Molim za savjet

Član
ako neko ima neku preporuku ili nadje nesto povoljno na netu..neka se javi..inace mi se ne zuri sa uzimanjem auta cekam da sta naleti povoljno.

Član
Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
Kupi neke lokalne oglase, foto oglase, tu imaš auto placeva dosta, pa kreni u obilazak.

Član
OggyBoy je napisao(la):
Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
Kupi neke lokalne oglase, foto oglase, tu imaš auto placeva dosta, pa kreni u obilazak.

Ovo zaobiđi, moj ti je savet....

Član
OggyBoy je napisao(la):

ma gledam na piku svaki dan..nisam jos naso dobro a povoljno..:lol:

Član
dellas je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

I ne mora ako se dobro pregleda i ako se fino dogovoriš. Ja sam uzeo na placu i prezadovoljan sam. 33.000km za godinu i po, redovan servis i to je to. A, da, set kvačila i to je sve što je uloženo.;)

Član
OggyBoy je napisao(la):
dellas je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

I ne mora ako se dobro pregleda i ako se fino dogovoriš. Ja sam uzeo na placu i prezadovoljan sam. 33.000km za godinu i po, redovan servis i to je to. A, da, set kvačila i to je sve što je uloženo.;)

Kako ti se zalomi, ali svivraćaju km ili je original možda ako je bio lupan ili možda oba. Uglavnom set kvačila to je sigurica, meni se prosuo posle 10-ak dana kad sam uzeo na placu :)

Član
OggyBoy je napisao(la):
dellas je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

hvala na savjetima...ako budes imao kakav prijedlog il vidis sta povoljno na netu javi...sve najbolje..cao

Član
dellas je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
dellas je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

Kako ti se zalomi, ali svivraćaju km ili je original možda ako je bio lupan ili možda oba. Uglavnom set kvačila to je sigurica, meni se prosuo posle 10-ak dana kad sam uzeo na placu :)

Lupan je svaki na placu, možda ne svaki, ali 99% jest lupano. E sad, treba vidjeti kako je lupan, da li je to zeznuto lupanje ili neka lakrdija. Mom je kuka prošla kroz prednji branik, polomljeni ventilator, hladnjak i hladnjak klime. To je smejurija kvar, ali opet, treba se dobro pripaziti, veliki su to prevaranti.

Član
Meni ovaj deluje korektno, ima 5v, solidnu opremu, deluje očuvano, osim što se hauba iskrivila od zatvaranja(standardno za 206), ako će da da 6000(siguran sam da hoće kad vidi lovu), to ti je povoljno.

EDIT: A da, link:) :
http://www.pik.ba/artikal/873851/peugeot-206-5vrata-registriran-tel063-720-920/

Član
dellas je napisao(la):
Meni ovaj deluje korektno, ima 5v, solidnu opremu, deluje očuvano, osim što se hauba iskrivila od zatvaranja(standardno za 206), ako će da da 6000(siguran sam da hoće kad vidi lovu), to ti je povoljno.

EDIT: A da, link:) :
http://www.pik.ba/artikal/873851/peugeot-206-5vrata-registriran-tel063-720-920/

nije ovaj los..nije puno ni preso..samo da je crne boje.
ali fakticki ima ih i 3-4god novijih po skoro istim cjenama.

sta mislit za ovaj daje ga covjek za 7300.
http://www.pik.ba/artikal/884827/peugeot-206/