OggyBoy je napisao(la):Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
Kupi neke lokalne oglase, foto oglase, tu imaš auto placeva dosta, pa kreni u obilazak.
OggyBoy je napisao(la):Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
Kupi neke lokalne oglase, foto oglase, tu imaš auto placeva dosta, pa kreni u obilazak.
dellas je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
Ovo zaobiđi, moj ti je savet....
OggyBoy je napisao(la):dellas je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
I ne mora ako se dobro pregleda i ako se fino dogovoriš. Ja sam uzeo na placu i prezadovoljan sam. 33.000km za godinu i po, redovan servis i to je to. A, da, set kvačila i to je sve što je uloženo.![]()
OggyBoy je napisao(la):dellas je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
I ne mora ako se dobro pregleda i ako se fino dogovoriš. Ja sam uzeo na placu i prezadovoljan sam. 33.000km za godinu i po, redovan servis i to je to. A, da, set kvačila i to je sve što je uloženo.![]()
dellas je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):dellas je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Zavisi šta podrazumevaš pod "povoljno". Idi malo listaj po Pik-u i naći ćeš ih na izvoz.
Kako ti se zalomi, ali svivraćaju km ili je original možda ako je bio lupan ili možda oba. Uglavnom set kvačila to je sigurica, meni se prosuo posle 10-ak dana kad sam uzeo na placu![]()
dellas je napisao(la):Meni ovaj deluje korektno, ima 5v, solidnu opremu, deluje očuvano, osim što se hauba iskrivila od zatvaranja(standardno za 206), ako će da da 6000(siguran sam da hoće kad vidi lovu), to ti je povoljno.
EDIT: A da, link:
http://www.pik.ba/artikal/873851/peugeot-206-5vrata-registriran-tel063-720-920/