Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prijatelju su prije 2 dana nestale felge sa auta pa bih molio ako iko vidi gdje ove felge il cuje da ih neko prodaje, da me kontaktira na PM ... evo slika, trenutno bolje nemam jbga ...
EDIT: zamolio bi da ovo prosljedite na sto vise foruma ... hvala puno unaprijed ...
Ode tomason..znam ja ovog audija...sa auta mu skino 2 felge? Cudi me da ga nije na kladicima ostavio kad je vec skido...steta dobre felge..nadam se ca ih naci
neznam ni ja tacno sve detalje, uglavnom felge i gume su placene 2300km i nestale su nekad preksinoc u jutarnjim satima sve 4 ... a auto je ostalo na ukrasnim ciglama na parkingu iza zgrade A blog na sjenjaku ...
neznam ni ja tacno sve detalje, uglavnom felge i gume su placene 2300km i nestale su nekad preksinoc u jutarnjim satima sve 4 ... a auto je ostalo na ukrasnim ciglama na parkingu iza zgrade A blog na sjenjaku ...
ja majko moja svasta ce se cuti od ovi lopova vise i nemoze da se zivi sretno u potrazi za felgama nadam se da ce ih naci ipak nije to mala cifra para 2300km