duurma Član 19.05.2009 #1 e ovako potreban mi je lakirer u sarajevu koji koristi komoru za farbanje da se ta boja fino ispece
B beri Član 22.05.2009 #2 RE: lakirer pomoc duurma je napisao(la): e ovako potreban mi je lakirer u sarajevu koji koristi komoru za farbanje da se ta boja fino ispece Kliknite za proširenje... Znam ti ja dobrog lakirera u Istocnom Sarajevu.
RE: lakirer pomoc duurma je napisao(la): e ovako potreban mi je lakirer u sarajevu koji koristi komoru za farbanje da se ta boja fino ispece Kliknite za proširenje... Znam ti ja dobrog lakirera u Istocnom Sarajevu.
Schumi Član 22.05.2009 #3 RE: lakirer pomoc Ima Amel što je Igiju radio Ibizu recimo..Braco kažu da je dobar ali je i drama skup
RE: lakirer pomoc Ima Amel što je Igiju radio Ibizu recimo..Braco kažu da je dobar ali je i drama skup
IGY Član 22.05.2009 #4 RE: lakirer pomoc da Amel je meni radio auto i prezadovoljan sam ako hoces reci da ti bacim broj na PM
RE: lakirer pomoc da Amel je meni radio auto i prezadovoljan sam ako hoces reci da ti bacim broj na PM
duurma Član 22.05.2009 #5 RE: lakirer pomoc IGY je napisao(la): da Amel je meni radio auto i prezadovoljan sam ako hoces reci da ti bacim broj na PM Kliknite za proširenje... ali i kvalitet je skup posalji broj
RE: lakirer pomoc IGY je napisao(la): da Amel je meni radio auto i prezadovoljan sam ako hoces reci da ti bacim broj na PM Kliknite za proširenje... ali i kvalitet je skup posalji broj