Molba za raju sa aerodromskog

Molba za raju sa aerodromskog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz raja!

Hitno mi treba garaza u najam na duzi period u Aerodromskom naselju, tj. u ulici Andreja Andrejevica ili Akifa Seremeta.., ili eventualno neka druga za koju ja ne znam a da je sto blize onoj autopraonici prekoputa skretanja za Air Bosnu (onaj pravac kraj aerodroma koji vodi prema istocnom Sa).., pa eto ako ko zna koga da izdaje ili slucajno sta vidi/cuje, molit cu da javi.. ;)

Član
Ovako sad ne znam za sta ti treba garaza,zelis li da ostavis vozilo na odredeni period tj.garaziras.Ako hoces da ga ostavis mozes na ovom mom parkingu gdje sam i ja ,placas 40KM mjesecno a donja je 60KM mjesecno samo sto nema mjesta sad pa tesko upasti dole :D e sad evo vidi lokaciju plavi X gdje je garaza broj 3 pa ako ti odgovara odes u K.P.RAD i potpises ugovor i mjesecno placas racun kao za vodu itd :) .Zaboravio sam napisati ovo su njihove garaze i imaju svoje cuvare koji cuvaju dan i noc tako da se ne brines za to ;)
46ae732c598c64ef0b1840426b55486581258.jpg

Član
@AdnaNsa hvala na info! ;) ako nista ovo bi moglo posluziti kao privremeno rjesenje..
A garaza mi treba za moje auto.., preselio sam se dole.., pa sad moram naci smjestaj i Bertony-u.. :lol:

Član
AdnaNsa je napisao(la):
Ovako sad ne znam za sta ti treba garaza,zelis li da ostavis vozilo na odredeni period tj.garaziras.Ako hoces da ga ostavis mozes na ovom mom parkingu gdje sam i ja ,placas 40KM mjesecno a donja je 60KM mjesecno samo sto nema mjesta sad pa tesko upasti dole :D e sad evo vidi lokaciju plavi X gdje je garaza broj 3 pa ako ti odgovara odes u K.P.RAD i potpises ugovor i mjesecno placas racun kao za vodu itd :) .Zaboravio sam napisati ovo su njihove garaze i imaju svoje cuvare koji cuvaju dan i noc tako da se ne brines za to ;)

najpovoljnije i najbezbjednije rjesenje. i ja isto koristim tu garazu. znam iz pouzdanih izvora da ima slobodnih mijesta gore ali dole je sve izdato

Član
Haj ako naleti dole sta javim ti...znam da ima garaza u privatnoj kuci...e sad ako ti to odgovara...???

Član
Lexillium je napisao(la):
Haj ako naleti dole sta javim ti...znam da ima garaza u privatnoj kuci...e sad ako ti to odgovara...???

Ma svijedno.., privatna kuca ili u zgradama, samo da mi je blizu.. i da auto ne stoji napolju.. Eto ako sta naleti javni molim te.., pa ako nista idemo na kafu.. ;)

Član
Ima ja mislim u privatnoj kuci.Samo moram jos da provjerim pa ti javim...a iskreno sto se mene tice u privatnoj kuci ti je auto sigurnije nego onde u zgradama...inace u Andreja Andrejevica je kuca...

Član
Lexillium je napisao(la):
Ima ja mislim u privatnoj kuci.Samo moram jos da provjerim pa ti javim...a iskreno sto se mene tice u privatnoj kuci ti je auto sigurnije nego onde u zgradama...inace u Andreja Andrejevica je kuca...

OK.., hvala jos jednom na trudu i pomoci! ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.