Molba za admine

Molba za admine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Samo bi zamolio administraciju ako nije problem da dobijem odgovor zasto mi je obrisana tema koju sam postavio u uslugama,tj za varenje.Ako je stvar u oglasavanju nije problem platit cu oglasavanje iako sam stavio oglas cisto da bi pomogao mnogima jer znam koliko naplkacuju takve stvari i da sam cijene zamislio tako da samo pokrivam materijal,jer to bi radio zbog toga sto volim taj posao i sto sam voljan pomoci ljudima da ih nederu oni koji vare isto a ne da bi zaradio ili nekome zeznuo posao ko to vec radi.

Znaci nije problem platit cu oglasavanje ako je u tome stvar.Eto to je to samo da znam zasto je obrisana i to je to.Nisam objavio emu iz lose namjere vec jednostavno da saznam razloge i da otklonimo nedoumice pa da znam smijem li i pod kojim uslovima opet objaviti oglas.
Hvala

Početnik
roki_actros je napisao(la):
Vjerovatno marketing..

Nije problem platit cu ga,nije se tema morala brisat ko god je izbrisao mogao je samo da se javi putem pm-a i bilo bi rijeseno.Jer valja opet onoliko pisat :(

Početnik
pioneer_09 je napisao(la):
Sarajliću provjeri PM, poslao sam ti u 10:32 PM poruku sa obavjestenjem;)

Izvinjavam se nisam vidio,kako mi je pretrazivac u banani nedolaze mi ni obavjestenja za poruke vec udjem ponekad da vidim imali sta a posto je naziv poruke krata nisam vidio.Ugl primljeno i procitano.
Hvala

Administrator
http://www.bhtuning.com/usercp.php?action=options i selektuj da dobijes notifikaciju kad primis poruku.

lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.