Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo nakon Mazde opet sam se vratio Njemcu. Juce sam ga uzeo rijec je o Audi A6 2008 God 2.7 TDI
sa 69.000 predenih km. Zasad je u originalnan planiram na proljece uzimati 18 ili 19 ke Felge i mozda druge Opruge od ABT ili H&R: Evo za pocetak par prvih Slicica. Pozdeav iz Salzburga
Evo malkice nesto novo juce su zatamnjene Sajbe sa Lummar Foliom 30% i nabacene ogromne 16 ke Zimske . Narucene su druge Oruge ali cu to najvjerovatnije u proljece montirati .
Hvala vam. Sto se tice Motora slabo koji moze sa Mazdom. Vozio sam 10 God Mazdu pa 4 God Passat 3C i sad evo Audi. Sto se tice kvaliteta Unutrasnjosti i lima Njemacka Auta su dosta bolja. Audi je sto se tice komfora dosad najbolje. Izolacija Kokpit Materijal sve piko belo.
Odlican auto,mene napatila ona plastika za prednju tablicu, mogla mi stat samo mala,jedva sam nasao zamjensku plastiku, i opet tablica dodje vani, kao i kod tebe. Razmisljam se na rizik s malom,pa sta bude