Član
Evo da predstavim svoj komp,radio sam dosta na njemu izmjenito je svašta
sve je ručni rad nije se išlo u trgovinu u šopnig
Prvo sam povadio napred one plastike za dodatne dvd uređaje i tu ubacio mrežicu koju sam sam kružio oblikovo,sa moje R.I.P honde sam skino znak i zalijepio ga na mrežicu a ispod mrežice sam ubacio ventilator,na vrata dvd-a
sam nalijepio crnu foliju da se ne vide natpisi i oznake,izbacio sam flopi,
u kućištu sam sve kablove pospremio da se većina nevidi,ubacio sam led
osvjetljenje koje sam izvadio iz neke oštećene podloge za miš ,moro sam sjeći žice riktati itd. dodo sam prekidač... Onda sam na kraju iskružio otvor na bočnoj stranici i zatvorio ga staklom jer nemogu nabaviti pleksi a ništa ni staklu nefali
da se može lako slomiti dosad bi ošlo jer sam imo nesreću da ga dvaput dobro udarim usljed radova i nije se oštetilo začudio sam se
i da sve kablove u kompu sam pospremio,clean look
evo i slika...
stock,kućište je Foxconn

tolko zasad :123:
sve je ručni rad nije se išlo u trgovinu u šopnig
Prvo sam povadio napred one plastike za dodatne dvd uređaje i tu ubacio mrežicu koju sam sam kružio oblikovo,sa moje R.I.P honde sam skino znak i zalijepio ga na mrežicu a ispod mrežice sam ubacio ventilator,na vrata dvd-a
sam nalijepio crnu foliju da se ne vide natpisi i oznake,izbacio sam flopi,
u kućištu sam sve kablove pospremio da se većina nevidi,ubacio sam led
osvjetljenje koje sam izvadio iz neke oštećene podloge za miš ,moro sam sjeći žice riktati itd. dodo sam prekidač... Onda sam na kraju iskružio otvor na bočnoj stranici i zatvorio ga staklom jer nemogu nabaviti pleksi a ništa ni staklu nefali
da se može lako slomiti dosad bi ošlo jer sam imo nesreću da ga dvaput dobro udarim usljed radova i nije se oštetilo začudio sam se
i da sve kablove u kompu sam pospremio,clean look
evo i slika...
stock,kućište je Foxconn

tolko zasad :123: