mobiteli

mobiteli

Član
treba mi neka radnja u sarajevu koja ima fin izbor mobitela srednje cijene znaci nikakve svemirske ne trazim samo da je cijena normalna imamex ne dolazi u obzir zbog prethodnih iskustava

hvala

Član
U shoping centru na grbavici - njihov web www.univerzalno.com .

Sad zasad su mi poznate 4 transakcije od kojih je jedna moja i sve 4 su cista 10ka :)
Prethodno imao problem sa imamexom, naime star telefon sam platio po cijeni novog, naravno na njemu je bila folija itd itd ali i 48h razgovora.
Takođe imao problem s vehabijama (enter digital) sa čaršije, 4 puta vraćao telefon koji nije mogao uspostaviti poziv i sve 4 puta mi kao davali novi a niti jedan od njih nije mogao uraditi najosnovniju stvar - uspostaviti poziv (svaki peti ili sesti put bi proslo tek).
S mobil mediom dobra iskustva ali cijene su veće nego u ovom gore prvom navedenom.
Takođe fontele u gradu (čaršija) nisu loši sekunde mada su cijene takođe malo veće kao između ostalog i kod većine ostalih distributera-dilera il kako da ih nazovem.

S Mešom i momcima koji rade u ovom gore navedenom ''univerzalno'' u shoppingu nikad nikakvih problema ili bilo čega sličnog te ih svima preporučujem a s obzirom na dosta raje koju poznajem koja je takođe tu kupila telefon nije bilo problema. :)

Sretno.

Član
Imas u uniticu radnju povoljne cijene , u shopingu na grbavici ZM Mobile (www.univerzalno.com)

Član
DiAbLo je napisao(la):
Imas u uniticu radnju povoljne cijene , u shopingu na grbavici ZM Mobile (www.univerzalno.com)

U unitic nemoj da bi isao koji debili samo gore rade a cijene nidje veze...kao sto ti je rekao ibizasa shoping centar grbavica momci fakat rade kako treba a imaju i dobar izbor..i ja uzmao i radio zamjene telefona s njima i uvijek smo nasli zajednicku rijec :)