Mjesto za tablicu

Mjesto za tablicu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta vi mislite gdje je pametno da stavim tablicu ili da je nikako ne stavljam !

2a0c3d5.jpg

svp56a.jpg

au8o53.jpg

Član
na prvo;) 2. jedino ako bi urezao karambolku i stavio je.. a meni je najbolje na gepeku, ali eto;)

Član
kad si vec zaebo gepek stavi je u desnu stranu kao na slici 3.
vidjao sam na nekoliko golfova nije lose..

Član
Policija će da ti piše kazne ako je nikako ne budeš imao.

Od svih opcija najbolja ti je prva.

Iako je na dvici najbolja tvornička varijanta

kako cu je vratit gdje joj je mjesto kad sam zatvoriio ! a ako kupim nowi gepek onda moram kupit i farbu opet to mi se ne isplati jedino na branik negdje da je stawim !

Član
ako vec hoces bad look pozadi,,onda stavi tu tablicu ili napravi manju pa je stavi na ovo mjesto gdje sam ja oznacio,,,ali moze te zezat policija ako stavis pravljenu tablicu..
znaci ja ti preporucujem ovdje da je stavis ali bez onih okvirova za tablicu;)

LSD

Član
evo sta sam ja nekad kontao sebi uraditi medjutim odustao...da vozim duju napravio bi nosac unutra na haubi...
u gornjem desnom uglu i napravio osvjetljenje led diodama tako da ti ne smeda u voznji...malo vise posla ali bi trebalo izgledati relativno dobro...
a ti kako oces

Legend
kao sto kazu najbolja je fabricka varijanta ali meni je od ovih najbolja 2 varijanta ako se fino ureze u karambolku moze se i osvjetljenje lijepo uklopiti;)

Član
LSD je napisao(la):
evo sta sam ja nekad kontao sebi uraditi medjutim odustao...da vozim duju napravio bi nosac unutra na haubi...
u gornjem desnom uglu i napravio osvjetljenje led diodama tako da ti ne smeda u voznji...malo vise posla ali bi trebalo izgledati relativno dobro...
a ti kako oces
ja danas stavljao LEDice:D naravno bijele:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.