Mjesec i zvijezda

Mjesec i zvijezda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo javise mi..U Sarajevu se da prmijetiti nia nebu mjesec i zvijezda kao sa zastave... Prirodni fenomen...Pa ako je neko sa foruma slikao da stavi da vidimo...Interesuje me :icon_smile: U Gz oblačno ,ne vidi se nista ;)

Legend
blindery je napisao(la):
Evo javise mi..U Sarajevu se da prmijetiti nia nebu mjesec i zvijezda kao sa zastave... Prirodni fenomen...Pa ako je neko sa foruma slikao da stavi da vidimo...Interesuje me :icon_smile: U Gz oblačno ,ne vidi se nista ;)

Slikao ;) imas u foto & Video OFF - color progres

Član
daki je napisao(la):
blindery je napisao(la):

Daki ,a koji je kod tebe aparat??( radi ovih stvari vrijedi imati dobar digitalac)

Legend
blindery je napisao(la):
daki je napisao(la):
blindery je napisao(la):

Daki ,a koji je kod tebe aparat??( radi ovih stvari vrijedi imati dobar digitalac)

Ma bezvezni, dumbo .. :lol:

Canon A560

Evo moj pokusaj..ovdje se vidi i "ostatak" mjeseca, skoro se dodiruje sa zvijezdom: :icon_biggrin:
[attachment=11683]

IGY

Član
evo i moj primjerak

290zh29.jpg

Član
ja zivim na Dobrinji i bas sad se vracam kuci kad vidim na nebu mjesec i zvijezda i to fakat isto ko na zastavi i da je zvijezda samo malo znaci vise u desno ... mjesec bi je zaklonio ma bas ko da se dodiruju .. eto tako izgleda ...

Član
normala je napisao(la):
ja zivim na Dobrinji i bas sad se vracam kuci kad vidim na nebu mjesec i zvijezda i to fakat isto ko na zastavi i da je zvijezda samo malo znaci vise u desno ... mjesec bi je zaklonio ma bas ko da se dodiruju .. eto tako izgleda ...

Vidio i ja la nemoze mi kamera na tel bas tako lijepo da uslika da se vidi :icon_sad:

Član
a frka je sto ja ove zvijezde... dvije nisam nikad ni vidio prije do prije zadnjih 15-tak dana.... i sijaju kao lude.... a isto se ovako vidi cak i iz iraka :D ovi arapi odma govore da im allah... salje poruku... :D

bulex je napisao(la):
a frka je sto ja ove zvijezde... dvije nisam nikad ni vidio prije do prije zadnjih 15-tak dana.... i sijaju kao lude.... a isto se ovako vidi cak i iz iraka :D ovi arapi odma govore da im allah... salje poruku... :D

:lol::lol::lol:

Član
Vidio sam i ja veceras dok sam bio ispred skole, i odmah pocese ona djeca aaaaaaaaa sudnji dan, sta cemo sad.........ccccc:icon_confused:

Član
opet ja s kolima bez aparata i tripoda...kreno na ispit i jebo sve sto ima na svijetu...doso pred faks i gledam gore...htio jbt doc kuci po aparat, jebo ispit...al eto, ne natjera se :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.