mjenjanje xenon sijalice

mjenjanje xenon sijalice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pozdrav raja..novi sam na forumu i mozda je bila dosad ista tema ali neda mi se trazit,znal ko kako na passatu 5.5 zamjenit xenon mislim orginalni su farovi,pokusavo sam skinuti svakako ali do sijalice nemozes doc,jel neko poznaje ovaj problem :)

Član
nekontam te prijatelju sta hoces da kazes :icon_question:

Brum Brum je napisao(la):
sve je moguce kad se predstavis :lol:

vidim imas broj tu dole ispod radis karbon folije i td,vjerovatno znas pa bi stvarno zahvalan ako znas da mi odgovoris pozz

Član
Trebaš se prvo predstaviti, otvori temu za nove članove i predtavi se, to ti je htio reći.
BTW kod original xenon farova za passata 3bg moraš skinuti prednji branik, izvadit far pa promijeniti xenon sijalicu. Drugačije ne ide, jer je sijalica skroz u uglu i jako malo prostora ima. ;)

Član
dobro,dobro ja se izvinjavam zovem se selmir dolazim iz gracanice imam 22 god i vozim passata 5,nadam se da je sad ok jer novi sam pa mi nije bas sve jasno kako sve ovo funkcionise nadam se da vise nece biti problema

Član
Nije dobro sve dok u podforumu "novi članovi" ne otvoriš svoju temu i ne predstaviš se, i lijepo i kulturno pročitaš pravila pa onda nastupaš ;)

Član
Nek moderatori obrisu prvi post ovo nek bude predstavljanje i rijeseno :D

Usput dobro dosao ;)

Član
adi187 je napisao(la):
Nek moderatori obrisu prvi post ovo nek bude predstavljanje i rijeseno :D

Usput dobro dosao ;)

hvala komsija,malo skroz furam po forumima ovo mi je tek prvi mislim trebam prvo malo uci u stos pozz

vjerovatno ce admini sredit ovo,a na svakom forumu imas pravila,pa ih lijepo procitas i onda krenes dalje...
http://www.bhtuning.com/za-nove-clanove-t-18319.html

svakako dobro dosao;)

ovdje ti je tema o xenonima
http://www.bhtuning.com/xenon-svjetla-f-135.html

Član
znam sigurno da moras skinuti branik, mislim da trebas skinuti i far ali za far nisam siguran...

PS: promijeni obje sijalice inace ces imati sijalice razlicite boje... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.