Mjastor za udubljenja

Mjastor za udubljenja

Član
Prijatelj mi nafali jednog čoveka iz maglaja, čovjek radi saniranje udubljenja na autu, i kaže da je jebiga dobar...njemu radio 2-3 stvari i fakat se ništa nevidi, nije baš ni jeftin al je kako on kaže dobar....pa ako neko zna o kome se radi volio bi da čujem..navodno je radio taj isti posao i švici 10godina...

Legend
aServis je napisao(la):
Prijatelj mi nafali jednog čoveka iz maglaja, čovjek radi saniranje udubljenja na autu, i kaže da je jebiga dobar...njemu radio 2-3 stvari i fakat se ništa nevidi, nije baš ni jeftin al je kako on kaže dobar....pa ako neko zna o kome se radi volio bi da čujem..navodno je radio taj isti posao i švici 10godina...

Znas li Hareta, Servo mobil krojčica. On ti je legenda ziva kada je u pitanju takvo nesto. Ako hoces mogu ti dati broj telefona.

Član
ja ti mogu nabavit broj od ovog lika iz Maglaja kojeg spominjes. Ovom jednom mom komsiji led ubio audija A3, tek kad ga je kupio, nov bio prakticno. cijelog ga led izlupao i taj lik u maglaju je radio sanaciju udubljenja, nista se ne primjeti
kako mi je govorio nesto su vakuumom radili

Član
Jel se zove Damir i radnja mu je pored neke ben pumpe?Ja se onako interesujem 2 prijatelja su išla kod tog čovjeka kažu ništa tz samo kod njega... pa da vidim šta forumaši kažu ;)

Sto se tice maglajlije extra radi iz pumpe u lijesnici tj petrol pumpa ex primus je tu bio e sad taj gazda pravi novi objekat na petlji dje kamera sto slika, sve pohvale cijeli grad je kod njega niko se nikad nije pozalio ;)

evo vam link

http://www.auto-perfect.ba/led.html

Član
@mirza to je taj jel pričao mi je za ovu haubu da valjda ima izložena kao primjer ili šta već..

hauba.jpg

Maglaj toliko ima svercera sa autima a tu je jos Tesanjka, Jelah, sva uvozna auta ako bude problema sa limom su tu da se saniraju :cool: