Mišljenje??

Mišljenje??

Ovako...ovih dana mi se javio neki čikica želi da uzme moju Vectru ali neće spojlera i tako toga, čisto obez svega toga. A ja imam komplet vanjski Body kit originalni Irmscher, pa ako ode auto to bih skinuo i prodao, šta mislite koliko vrijedi i da li ima neko da bi kupio to se u kompletu. Imam ovo:

- Prednji Irmscher branik,
- Zadnji Irmscher branik,
- Pragovi,
- Maska bez znaka s Logom Irmscher
- Irmscher oznake što idu na vrata, 2 komada
- Gewinde koje su uzete nove i vožene sezonu jednu, Marke Raceland ( MAX Jobb Work) navodno neke specijalne...bla bla

Svi pripadajući dijelovi su ponavljam originalni i s pečatom.

Mišljenja??

Član
Ne znam kakvo je stanje s tim kitovima za Opel, ali opcenito sto se toga tice niko ti nece cijeniti to dok je na autu. Ne znam sta da stavis na njega, vecini naseg naroda je to samo Vectra i to je to. Skini sve s nje i prodaj je, a ove dijelove posebno prodaji kad stignes i vjerovatno ces tako vise zaraditi.

stanje je takvo da su samo lakirani zajedno s autom. Znači kad bi se desilo da naiđe nek'o ko ima istu boju, samo ih namontira i to je to. A usput dobije sasvim drugi auto s tim.

Član
Hrvatska ti je blizu...pa i Slovenija čak...stoga kalkulator u ruke i preračunaj koliko ćeš to prodavati u kunama i eurima;)