Minus za servis Selak

Minus za servis Selak

Član
Ne znam da li je ovo pravi PF, ali htio bi Vam srekinit pažnju na nesposobnost ovog servisa. Danas su mi mjenjali običnu mrežu na ausupuhu od 11:30 do skoro 5:00 sati.
I za to mi uzeli 150 KM. Mehaničar je toliko lupao sa čekićem da mi je skoro došlo da reknem aj ti to ostavi. Pola puta je fulio što je trebao i udario u pod auta. 20- tak puta mu je ispao ključ iz ruke. Stvarno nemam riječi.
Pozz

Franki je napisao(la):
Ne znam da li je ovo pravi PF, ali htio bi Vam srekinit pažnju na nesposobnost ovog servisa. Danas su mi mjenjali običnu mrežu na ausupuhu od 11:30 do skoro 5:00 sati.
I za to mi uzeli 150 KM. Mehaničar je toliko lupao sa čekićem da mi je skoro došlo da reknem aj ti to ostavi. Pola puta je fulio što je trebao i udario u pod auta. 20- tak puta mu je ispao ključ iz ruke. Stvarno nemam riječi.
Pozz

gdje se to nalazi ako mislis na mostar miđić je najbolji meni je uzeo za izmjenu mreze 30 km

Član
Pola kilometra prije Čitluka. (Od Čitluka prema Blizancima)
Meni naplatio novu mrežu 90 i ostalo ruke. i 30 cm crjeva.
Po meni je ovo stvarno previše. Ne tražim ja da mi nitko dzabe radi. Ali naplatili su mi u rad svoju nesposobnost.
Da je to neki kvar pa ajde... Dva ipo sata su oni skidali jebeni auspuh.
Sad mi govori nebi bilo lose da radis i bos pumpu, ako oces mogu ti ja to sredit sve...
Ma reko neka..Nemoj!
Pozdrav i živio.

Član
3da1efec726c161717ab222764dc68a5.png

ah taj google :D