Mikrofiber- Sarajevo

Mikrofiber- Sarajevo

Član
Put famosa u Hrasnici, zuta zgrada zaboravio sam kako se zove.
4-5KM je metar, zasta tebi treba

Član
hvala

ja sam cuo da ima u nekom Sinkro-u na stupu, dal zna neko :icon_rolleyes:

treba mi za oblaganje unutrasnjosti

Član
I mene ovo isto zanima ja kontao presvlaciti tapacirunge imal gdje jos sem hrasnice? iz kruznog toka kojim pravcem ? :D

@gledao sam ja da ima u sinkru al nemogu nikako da skontam gdje se nalazi...

Član
otici cu sutra do ovog sinkro-a da vidim ima li....
neko jos :icon_rolleyes:

btw, gdje dodje ova ulica, Krešimira Zelića?
ja je ne mogu naci na netu ni navigaciji?

Član
Kad krenes prema ilidzi.Znas gdje je autobuska stanica na stupu? Gdje vogoscanski bus stoji? Znaci onom cestom ides prema dobrosevicima. Prva ulica na desno kad se prodje skretanje ono prema vizi, gdje prestaje jednosmjerna. Nije ti to tesko naci. Pogledaj ovu kartu sto sam ti sad poslao imas gdje ti pise azici ulica sa tim nazivom.

Član
Haj ako ko bude kupovo nek javi cijenu i u kojoj radnji je kupovo hocu i ja nesto radit pa da mogu uzet kad budem dolazio u sa ;)

Član
Taj sinkro je sad u Hrasnici, to je stara lokacija.
Ja sam kod njih kupovao, samo obrai ti paznjuj da uzimas sto tanji materijal (lakse motati sa takvim) ako uzmes grublji/deblji ujebat ces posao :D

rignvp437sph8e5un9ji.jpg

Član
Evo cijene
2.70 KM VPC
4,20 KM MPC

Adresa: Put Famosa 38

@ Mrva, jel ima taj tanji neku kodnu oznaku ili naziv, da znam sta cu traziti?

Član
To neznam, pitaj lika koji radi u prodaji.
Ja sam uzeo onaj koji mi se najvise svidio tj. po boji ali kad sam posao lijepiti tu su problemi nastali.
Uzeo pregrub i cim sam stigao do veci oblina namucio se dobro :icon_mad:

malo poslije surfao i naletim na komentar da je najbolji materijal za presvlacenje "granulacije 100" e sada... To svakako treba provjeriti. Na kraju krajeva pitaj dole likove, nejedu ljude nesikiraj se :D

Član
ma samo nek je crno, pa makar mjesec dana radio :D
koliko mm je taj tvoj, imas kakvu sliku, moze i na pm
a sta cu, volim da sam informisan, odoh kasnije pa javim detalje ovdje za ostale koji zele kupovati. :cool: