Mijenjanje poda golf 2

Mijenjanje poda golf 2

Član
Pozdrav !

Evo i moja prva tema. Zelio bih u svog golfa da promjenim podni tepih gdje idu podmetaci.Razlog zasto mijenjam zato sto mi na sredini iza rucne ima poderan tepih nekih 15x20 cm i vidi se ispod neki crveni tepih(pravo ruzno).
Ja sam mislio ako moze negdje da se kupi taj tepih npr. u tepih centrima da se uradi, ja bih ionako zelio samo pola promjenit posto mi je naprijed dobro,a i tepih je iz dva dijela od mjenjaca pa do zadnje klupe je drugi dio pa bih samo to mijenjao.

PS. Ovdje sam na forumu nasao
"nemoguce napraviti u prodavnici tepiha. znas zasto? zato sto se tepih za auto radi u odredjenim presama koje pod visokom temperaturom i pritiskom oblikuju tepih prema obliku poda. ti ako napravis novi tepih on je ravan i automatski gubis one sve pregibe, udubljenja i sl. moj savjet je dobar polovan i dobro ga oprati i miran."

Pa sta vi mislite naci na otpadu ili?

Početnik
samo polovan mozes naci, a i toga je po otpadima sve manje jer sada im je praksa da uvoze dijelove, a ne kompletna auta...... ovo sto ti brum nudi je u pola cijene, nemoj bezveze obilazit otpade ;)

Član
Brum Brum je napisao(la):
imam ti ja taj tepih, cijena 20km, u ekstra stanju kao nov. crni je 061/537-432

Pa hajde ako mozes da mi uslikas da vidim kako izgleda da nedolazim djaba, pa ako bude ok(a mislim da je) pa da se nadjemo. :)

edit:
Nasao sam jos jedni soluciju pa cu da vidim, al ti mi ipak posalji sliku da vidim pa cu razmislit.