Mercedes W124

Mercedes W124

Član
podrzav svima... evo vec par dana razgledam i pokusavam naci negdje ovu stvarku na netu... da li se moze na merca w124 iz '86 staviti prednji kraj ( hauba farovi i ostalo) od novije one tipe, cini mi se '92... isto ovo pitanje i za zadnji kraj ( gepek je drugaciji) evo i dvije slike..

Član
Sto se tice prednjeg dela ne moras farove da menjas nego samo stakla... znas da se mercedesu stakla skidaju bez problema, pricvrscena su metalnim spojnicama za telo, obavezno stavi bele zmigavce, a imaju i oni sa komadom narandzastog macijeg oka, jesu fus ali su kopija americkih :D. A gepek se ne razlikuje puno, centralni deo je samo manje uvucen, gotovo poravnat u odnosu na ostatak povrsine, ukoliko bi ovo radio zameni i stopke, uzmi one dvobojne od facelifta. Jednom sam prilikom video narandzaste stopke na onakvom gepeku i izgleda vise nego odvratno... Potrudi se da nadjes i dugacku lajsnu na gepeku, i na kraju....
nemoj ovo sve da radis ako ti je mecka "uska lajsna", izgledace nakaradno. Mercedesa ili radi kompletnog ili ne diraj ga, kod njega nema "bolje ista nego nista".

Sretno!

Član
deez provalio si me izgleda.. :lol:
pa...pocinje projekat uskoro, ali nije nista jos zvanicno. kad bude, fino cu stastaviti temu o tome kako i sta sam planirao. Sto se tice tvog posta, sve si u pravu i hvala ti na savjetu, neke od tih stvari nisam ni znao...nadam se da ce biti jos koristih savjeta. veliki pozdrav ! :icon_biggrin: