Mercedes s400 Zamjena za mog focusa

Mercedes s400 Zamjena za mog focusa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znaci ovako ljudi nudi mi covjek mercedesa s400 sel nesto i da mu doplatim 500 KM mada nije moj stil auta trosi tesko ga prodati sta vi misliste ....
http://www.pik.ba/artikal/2379729/mercedes-s400-sel/

Član
HAHHAHAHAHAH ma sta ja znam mozda ga lakse prodati od focusa..... Jer imam par drugova oni vole ovakva auta pa njima prodati

Član
HAHAH Ma uopste mi se auto ne svidja :) xD mada bi ja msm bio dobar za Okretanja :) xD

Član
hahahhaaa mozes dati za ovo jedino ako ce on tebi doplatiti jedno 3000 maraka :lol: Bjezi brate od ovog preskupo za odrzavanje a gradksa potrosnja je oko 16-20L normalne voznje, ne penzije a ne gazenja. Evo upravo mi u dvoristu stoji isti ovakav samo S600 koji je bio u njemackoj od predsjednika :D nazad samo dvoje moze sjediti i ima daljinski u sredini za kontrolu svega naprijed i elektronsko podesiva sjedala nazad kao i naprijed, ali za odrzavati treba kredit :lol:
Ostani ti na tome sto jesi vjeruj :D

rs6

Član
dobar je merc, extra oprema, prije svega klasa auta...
jest da je star dosta, al' on ce ubit jos 5 focusa bez otvaranja masine !!!

Član
HAHAHAHAHHA Mislis ... u mog druga focus pregazio 500.000 KM samo mu redovno Radio servise i to je to ..

Član
Da ima neki ganci na forumu sad bi ti reko dobar je nema sta jos samo da mu je fordov motor :lol::lol:

Član
Ma da mi je naletiti na kakvog gancija da mu prodam Mecku xD :) njemu kad bi reko 15.000 KM nije puno Samo nek je merc :) xD

Član
MuMa je napisao(la):
Ma da mi je naletiti na kakvog gancija da mu prodam Mecku xD :) njemu kad bi reko 15.000 KM nije puno Samo nek je merc :) xD

Zajebo si se ti malo u racunici, nece oni merca ni dzabe, oce oni forda :lol::lol: ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.