Mercedes E klasa

Mercedes E klasa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
01.jpg

02.jpg

03.jpg

Mercedes novu generaciju E klase planira tržištu predstaviti u proljeće sljedeće godine ne ženevskom auto salonu, dok bi prodaja trebala započeti nedugo nakon toga

Trenutni model E klase je cijelo vrijeme svog postojanja uvijek bio zasjenjen BMW-ovom serijom 5. Za preferiranje BMW-ove limuzine neki su razlog pronašli u konzervativnom dizajnu, neki u slabijim voznim svojstvima i sl. mercedesovog automobila. S obzirom na takvu percepciju tržišta svima je bilo jasno da Mercedesu treba novi, rekli bi poseban proizvod, posebno kada sljedeće godine stiže unaprijeđena petica. I čini se kako će ga imati.

Prema navodima izvora na priloženim slikama možete vidjeti konačni produkcijski izgled sljedeće generacije mercedesove E klase koja se odlikuje znatno dinamičnijim i agresivnijim ukupnim dizajnom inspiriranim S klasom te konceptnim F700. Također valja spomenuti i interijer koji već na prvi pogled daje naslutiti kako je riječ o koraku naprijed kako po pitanju uređenja tako i po pitanju kvalitete. Nadalje, očekuje se i znatna razlika kada je u pitanju opremljenost te upotreba novih tehnologija koje nisu uobičajena pojava u ovom segmentu. Spomenimo samo sustav nadzora umora voača i sl. novotarije.

Ovjes novog modela će biti sportskije orijentiran od dosadašnjeg, što bi trebalo jamčiti bolje vozne osobine, dok će zračni ovjes će biti dio opcijske opreme. Inače, nova E klasa je narasla u dužinu za 50 mm, dakle mjerit će 4,91 m čime će biti povećana ponuda prostora u putničkoj kabini.

Motorizacije će biti mercedesovski bogata. Spomenimo samo kako će ulazni model E200 Kompressor pokretati motor snage 181 KS, a ponudi će se pridružiti i V6 snage 201 KS. Od dieselaša najzanimljivijim nam se čine E300 CDI snage 208 KS te V6 snage 250 KS koji će postati dostupan nešto kasnije. Šuška se i o dieselskom hibridu, no za sada o njemu nema konkretnijih informacija. Vrh ponude će naravno činiti AMG-ov model pokretan 6,3-litrenim V8 motorom.

nisam ljubitelj mecki (to uvijek naglasim:)) ,ali ova opravdavo moju NEljubav,heh!

ruzne stopke,poruzni farovi i jako ruzan volan.

Član
Dobro izgleda ova nova E-klassa,bit ce to prava bomba na cesti al unutrasnjost je mogla bit bolja,nekako izgleda jeftino iznutra.

unutrasnjost sigurne nece biti ovakva , ovo je lose skroz a i previse ostre linije , vanjski izgled mi se svidja , malo ce oni jos srediti , mislim moraju :icon_evil:

Član
interior je ljepši u starije e-class-e ali ovako iz vana puca dosta na novijeg BMW-a i zadnje stopke kao u Audi-a

ništa orginalno, ali isto tako, nije ni loše

Početnik
nesto su mi uglati ... furali se na okce obline ovo ono sad neshto sve koda su ga sikirom tesali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.