Član
U pitanju je famozni Best Motoring ali začudo nije pobjedila Honda
Svi su me napadali dok sam govorio da su Honde generalno auta za penzionere. Jedino kod nas je Civic sa 90 konja brutalna sportska mašina
Ti si se našao prozvan. Vjeruj mi da nemam komplekse od hondica sa 90 konja. Nisam znao da je neki civic najbolji hot hatch, to si ga ti proglasio? 99% auto novinara i entuzijasta smatra francuske kompakte 90-tih za najbolje. Uspjeli su sa zadnjom torzijom (sustavom malo naprednijem od sustava korištenih na kočijama) biti bolji od konkurencije.Smijesan covjek Pa civic type r prije ovoga (ep3) najbolji hot hach ikada a o motoru i vjesanju ne treba trositi rijeci, a ovaj konkretno sa videa jeste promasaj zbog zadnjeg ocajnog vjesanja, naspram multilinka koji su svi civici do tad imali, i ta se auta nikako ne mogu nazvati penzionerska, mozda ti imas od njih neki kompleks pa ih ovako lijecis a da,cak i ti civici sa 90 konja jesu i dan danas brutalne masine za mnoge konkurenta iz tog vremena i sa jacim motorima od tog, sto samo govori koliko su ti motori bili i vjesanje bili napredniji od ostalih 80tih i 90tih. U zadnje vrijeme je malo druga prica ali popravice se i to sa novim nsx-om i civicom type r ,pa cemo vidjeti sta se konkretno uradilo naspram nikad jace konkurencije.