McLaren F2

McLaren F2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Na slovenskom su autoportalu Avtomanija objavljeni navodni službeni renderi nasljednika legendarnog McLarena F1. Jesu li istiniti? Sumnjamo, no svakako vrijedi pogledati

Prema posljednjim izvještajima McLaren radi na razvoju dva nova modela. Točnije, jedan pod trenutno kodnim nazivom F11 bi 2010. naslijedio trenutni SLR. Ovaj će automobil prema posljednim navodima pokretati V8 motor snage oko 550 KS.

Godinu dana kasnije svjetlo dana bi trebala ugledati produkcijska verzija modela F12 pod nazivom F2, koja bi predstavljala pravog nasljednika legendernog F1. Izvori javljaju kako u McLarenu trenutno rade na razvoju novog motora za ovaj model koji će se temeljiti na pogonskom stroju iz SLR-a. Glasine upućuju na rast broja cilindara s osam na deset, dok će se snaga kretati oko 600 KS, dakle manje nego u SLR-u. No, zato će naprednija konstrukcija te smanjenje mase automobila ipak rezultirati vrhunskom jurilicom.

Legend
Komentari su Vam samo takvi, kriticari na nivou. Zar se od supercara ocekuje da bude nesto pretjerano ljep dizajnom, de malo proguglajte pa vidite ostala auta.

haha,valabas daki! davore,dejo sramite se:D

vala ja ovo nekako ne pusim ni sekunde,slike su prelose da bi bile sluzbeni renderi,a i naziv mi je nekako glup,cuj "F2":)

Član
a ovo se neko zajebavao sa dizajnom...nisu valjda ozbiljni....pa bolje bi ga ja nacrtao, dodus ene znam koji koeficijent otpora bi imao hahaha :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.